17 Νοέμβριος 2012, 10:45 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:38

Καιρός: Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες

  • Άστατος και την Τρίτη ο καιρός με βροχές και καταιγίδες

Κυριακή 18/11
Στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Αν. Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις με τοπικές βροχές κυριώς στα νότια όπου πιθανώς το πρωί να εκδηλωθούν και σποραδικές κατιγίδες. Τα φαινόμενα σταδιακά θα εξασθενήσουν.Στις υπόλοιπες περιόχες γενικά αίρθιος καιρός, βαθμιαία όμως από τα δυτικά θα ανσπυτχθούν αραιές νεφώσεις.
Οι άνεμοι στα δυικά θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3-5 και βαθμιαία στο νότιο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Στα Ανατολικά βορειοανατολικοί 3-5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της.

Δευτέρα 19/11
Θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές εκτός της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν το βράδυ στα δυτικά.
Οι άνεμοι στα βορειοανατολικά Β.Α 3-5 μποφορ που από το βράδυ θα ενισχυθούν στο 6 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4-5 και τστο Ιόνιο 6-7 μποφόρ. Θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή

Από την Τρίτη 19/11 τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδς. Η θερμοκρασί σε μικρή πτώση.

Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή