16 Νοέμβριος 2012, 12:26 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:38

Άγριο έγκλημα στη Λούτσα

  • Άγριο έγκλημα στη Λούτσα

Άγριο έγκλημα εξιχνιάστηκε στη Λούτσα, όπου ένας 28χρονος Ελληνας σκότωσε το μεσημέρι της Δευτέρας, 12 Νοεμβρίου 2012, τον 20χρονο Ρουμάνο υπάλληλο του πατέρα του μέσα στο ξυλουργείο που διατηρεί στη Λούτσα.

Οι δύο νεαροί έκαναν παρέα και μοιράζονταν το ίδιο πάθος για τις ναρκωτικές ουσίες. Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ενώ έκαναν εργασίες μέσα στην τουαλέτα του ξυλουργείου λογομάχησαν με αποτέλεσμα ο 28χρονος να αρπάξει ένα μαχαίρι και να σφάξει τον 20χρονο.

Τον μαχαίρωσε 4 φορές στην πλάτη και τον σκότωσε εν ψυχρώ. Στη συνέχεια με μνημειώδη ψυχραιμία ο φονιάς έριξε το πτώμα του "φίλου" του μέσα σε έναν λάκκο στην τουαλέτα του ξυλουργείου και στη συνέχεια τον τσιμέντωσε για να μη βρει κανένας το πτώμα. Ο πατέρας του 20χρονου Ρουμάνου που γνώριζε πως οι δύο νεαροί έκαναν παρέα ρώταγε πιεστικά τι έγινε και εξαφανίστηκε το παιδί του.

Προφανώς ο 28χρονος ένοιωθε πως ο κλοιός σφίγγει απειλητικά γύρω του και έτσι σήμερα τα ξημέρωμα αποφάσισε να παραδοθεί μόνος του στην αστυνομία.

Πήγε στο αστυνομικό τμήμα Αρτέμιδας και ομολόγησε τα πάντα με κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν αμέσως ενώ προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής.

Πηγή: 24h.gr