16 Νοέμβριος 2012, 10:09 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:38

Σκακιστικό Πρωτάθλημα από τους Πόντιους Μελισσίων

  • Σκακιστικό Πρωτάθλημα από τους Πόντιους Μελισσίων

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για το Ομαδικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα Αττικής «Σπύρος Μπίκος» η Αθλητική Ένωση Ποντίων Μελισσίων.

Στα πρώτα δύο ματς που διεξήχθησαν στις 4/11 και 11/11 οι ενωσίτες σκακιστές επιβλήθηκαν με ευκολία των αντιπάλων τους. Πιο συγκεκριμένα στην α΄ αγωνιστική η ομάδα των Μελισσίων επικράτησε εκτός έδρας του Ε.Ο.Σ. ΑΧΑΡΝΩΝ με 4,5-1. Νίκησαν οι Φώτης Αυγερινός, Ιάνθη Καραχάλιου, Βασίλης Θεοδουλίδης, Γιώργος Μαλαχίας, ισοπαλία  έφερε ο Ηλίας Νικολόπουλος και μοναδική ήττα ο Χρήστος Ξαγάς.

Τη β΄ αγωνιστική σε ματς που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο Μελισσίων η Ένωση συνέτριψε την ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ με 5,5-0,5. Νίκες σημείωσαν οι Νίκος Χριστόπουλος, ΙάνθηΚαραχάλιου, Βασίλης Θεοδουλίδης, Γιώργος Μαλαχίας, Γιώργος Καλοστύπης και μοναδική ισοπαλία ο Φώτης Αυγερινός.

Εν τω μεταξύ συνεχίζονται κανονικά τα μαθήματα στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Μελισσίων (οδοί Γεννηματά και Σάμου) στις παρακάτω ημέρες και ώρες: ΠΕΜΠΤΗ 7-9 μ.μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6-9 μ.μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 10-2 μ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6972665575 (Νίκος Χριστόπουλος).

Πηγή: amarysia.gr

ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ
Δείτε τα στοιχεία της Ένωσης