16 Νοέμβριος 2012, 08:25 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:39

Μέτρα ασφαλείας και κυκλοφοριακές ρυθυμίσεις για το Πολυτεχνείο

  • Οι αντιεξουσιαστές στο Πολυτεχνείο καλούν σε σύγκρουση με την Αστυνομία στις 20:00 2

Υπό το βλέμμα πολλών αστυνομικών θα πραγματοποιηθούν και φέτος οι εορταστικές εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο. Με το κλίμα να είναι εκρηκτικό και στην 39η επέτειο από τις εκδηλώσεις που ξεκίνησαν από χθες Πέμπτη με καταθέσεις στεφανιών δεν έλειψαν και τα πρώτα επεισόδια ανάμεσα σε μέλη φοιτητικών παρατάξεων που είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα άτομο και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ηδη οι αρχές, μετά τον χθεσινό αιφνιδιασμό, έχουν λάβει αυστηρότατα μέτρα ασφαλείας προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα. Στις πανεπιστημιακές σχολές της Αθήνας έχει ήδη μπει λουκέτο, ενώ φοιτητές και καθηγητές έχουν αναλάβει την περιφρούρηση.

Και η ΕΛ.ΑΣ όμως θα βρεθεί και πάλι στους δρόμους, αφού διμοιρίες των ΜΑΤ θα βρεθούν στα «επικίνδυνα» σημεία προκειμένου να προλάβουν την εμφάνιση κουκουλοφόρων, ενώ άνδρες των ομάδων ΔΕΛΤΑ και ΔΙ.ΑΣ θα πραγματοποιούν συνεχείς περιπολίες και θα εφαρμόσουν το μέτρω των προληπτικών προσαγωγών.

Την ίδια ώρα η Τροχαία έχει ανακοινώσει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας, οι οποίες έχουν ξεκινήσει από χθες και θα συνεχίζουν μέχρι και το Σάββατο το βράδυ. 

Σχετικά άρθρα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το Πολυτεχνείο

Πηγή: iefimerida.gr