15 Νοέμβριος 2012, 09:53 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:39

Κισκαμπάνης: Θέλουμε να ανεβάσουμε τον Απόλλωνα ψηλά

  • Κισκαμπάνης: Θέλουμε να ανεβάσουμε τον Απόλλωνα ψηλά

Ο σκόρερ του Απόλλωνα Καλαμαριάς στο τελευταίο ματς με τον Οδυσσέα Κορδελιού, Φώτης Κισκαμπάνης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου αναφέρθηκε στο κλίμα που επικρατεί στην ομάδα και στο αν ο ίδιος νιώθει αναγεννημένος στην Καλαμαριά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το γκολ που πέτυχε εναντίον του Οδυσσέα Κορδελιού:
«Από τον Παντελιάδη που έκανε το κόρνερ βρέθηκα εγώ στην περιοχή, πήρα την κεφαλιά και σκόραρα. Είχε τα γενέθλιά του ο γιος μου και του έκανα δώρο το γκολ για αυτό σήκωσα τα 4 δάχτυλα μου. Σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα.»

Για το κλίμα που επικρατεί στον Απόλλωνα:
«Όταν είσαι πρώτος στη βαθμολογία είναι όλα μια χαρά. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, οι σχέσεις είναι άριστες μεταξύ μας και στο τέλος θα πετύχουμε τους στόχους μας. Θα ανεβάσουμε την ομάδα, για αυτό ήρθαμε άλλωστε.»

Για το μικρό πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ:
«Δεν έπαιξα, δυο συμμετοχές είχα. Θα ήθελα να μου δοθούν κάποιες ευκαιρίες αλλά έτσι ήταν να γίνει και έτσι έγινε.»

Για το αν νιώθει αναγεννημένος στον Απόλλωνα Καλαμαριάς:
«Είμαι πολύ καλά, τα τελευταία χρόνια έπαιξα στην Καλλιθέα και στον Απόλλων Αθηνών και εκεί έχω γευτεί ανόδους. Πιστεύω πως θα τριτώσει το καλό και φέτος. Είναι αλήθεια πως ο πρόεδρος είναι πολύ κοντά μας, δεν έχω ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο ο πρόεδρος να είναι τόσο κοντά στους παίκτες. Είναι πολύ θετικό.»

Πηγή: metrosportgr.com

 

Ads
Ψάνχεις αποτελέσματα για το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα; Αναλυτικά όλα με ένα κλικ εδώ.