15 Νοέμβριος 2012, 06:53 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:39

Ιρλανδία - Ελλάδα: 0 - 1

  • Ιρλανδία - Ελλάδα: 0 - 1

Το ντεμπούτο των Ταχτσίδη, Σταφυλίδη έφερε γούρι στην Εθνική μας ομάδα που νίκησε την Ιρλανδία κι έδειξε τον χαρακτήρα και το μέταλλο που διαθέτει όπως τόνισε ο Φερνάντο Σάντος μετά το τέλος του αγώνα. Επίσης δήλωσε δικαιωμένος που κάλεσε Ταχτσίδη και Σταφυλίδη.

Παράλληλα ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός αναφέρθηκε στους νέους Ταχτσίδη και Σταφυλίδη, δηλώνοντας δικαιωμένος που τους κάλεσε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Με το παρθενικό γκολ του Χολέμπας η σοβαρή Εθνική μας ομάδα πέρασε από το Δουβλίνο επικρατώντας της ...
 
"Το ότι κερδίσαμε είναι θετικό. Μας ανεβάζει το ηθικό. Δεν μπήκαμε καλά στον αγωνιστικό χώρο, αλλά μετά ανεβάσαμε την απόδοσή μας πήραμε την πρωτοβουλία των κινήσεων και πετύχαμε μια νίκη που δείχνει τον χαρακτήρα αυτής της ομάδας. Είναι αλήθεια πως στο δεύτερο ημίχρονο δεν δείξαμε καλό πρόσωπο. Είναι πάντως μια νίκη που δείχνει τον χαρακτήρα και το μέταλλο αυτή της ομάδας", είπε αρχικά ο Πορτογάλος και πρόσθεσε για το 4-4-2 που χρησιμοποιεί"

"Είχαμε πει πως θα παίξουμε με 4-4-2. Στο φιλικό του Φεβρουαρίου με την Ελβετία θα έχουμε την δυνατότητα να δοκιμάσουμε και κάτι διαφορετικό".

Για το ντεμπούτο των Ταχτσίδη, Σταφυλίδη είπε: "Είναι αλήθεια πως δεν μου αρέσει να κάνω σχόλια για παίκτες προσωπικά, αλλά σε αυτή τη περίπτωση θα κάνω μια εξαίρεση. Οι δύο παίκτες έδειξαν πως αποτελούν μέρος της ομάδας έχουν τα προσώντα για να ανήκουν στην ομάδα και μπορώ να πως πως με δικαίωσαν στην απόφασή μου να τους καλέσω".

Πηγή: sport24.gr