10 Νοέμβριος 2012, 11:00 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:41

Παντελής Παντελίδης: Εξηγεί γιατί επέλεξε τα social media

  • Παντελής Παντελίδης: Εξηγεί γιατί επέλεξε τα social media

Γίνεται μεγάλη συζήτηση γύρω από το όνομά του, τα τραγούδια του έχουν καταφέρει μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να γίνουν μεγάλες επιτυχίες και ο κόσμος τον έχει λατρέψει. Εξηγεί γιατί επέλεξε τα social media  για να προβάλει τα τραγούδια του.

Ο Παντελής Παντελίδης παραχώρησε συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου με σκοπό να τον... γνωρίσουμε καλύτερα. Η συνέντευξη ανέβηκε πρώτα στο διαδίκτυο αφού αυτό είναι το μέσο που τον ανέδειξε και δεν το ξεχνάει. Διαβάστε την συνέντευξη

Ποιος είναι ο Παντελής Παντελίδης και από πού «προέρχεται»;

«Γεννήθηκα στη Νέα Ιωνία Αθηνών το 1983, οι παιδικές μου μνήμες είναι πολύ ευχάριστες. Ήμασταν πολύ δεμένη οικογένεια, και μέχρι και σήμερα είμαστε. Έντεκα χρονών ζήτησα από τον πατέρα μου να μου πάρει μια κιθάρα, και άρχισα να τη γρατζουνάω. Από τότε μέχρι και σήμερα, δεν έχω σταματήσει στιγμή. Στα 15 μου άρχισα να τραγουδάω. Κάποια στιγμή μαζεύτηκαν πάρα πολλά τραγούδια, και με το φόβο να μην ξεχαστούν ή χαθούν, ζήτησα από φίλους μου να τα ανεβάσουν στο You Tube ώστε να μπορέσω να τα βλέπω!»

Ποια είναι τα στοιχεία του χαρακτήρα του;

«Είμαι απλός, αληθινός, και πάνω απ΄ όλα ο εαυτός μου. Θεωρώ ότι στο απλό, και όχι στο σύνθετο βρίσκεται το δύσκολο. Σε μια τέτοια εποχή, μόνο η ειλικρίνεια και η αυθεντικότητα μπορούν να τραβήξουν το κοινό και να σε αγαπήσει ο κόσμος!»

Γιατί επέλεξε τα social media προκειμένου να προβληθεί και να γίνουν γνωστά τα τραγούδια του;

«Θεώρησα πως ήταν το πιο άμεσο μέσο προκειμένου ν΄ απευθυνθώ στο κοινό. Δεν μ΄ αρέσει να πιάνω ανθρώπους και να τους ζητάω χάρες. Θέλω ο καθένας να κάνει τη δουλειά του όπως πρέπει!»

Ποιες είναι οι αξίες του;

«Κάθε άνθρωπος επιλέγει τις δικές του αξίες. Οι δικές μου, είναι η ειλικρίνεια και η αγάπη στο διπλανό σου».

Από πού αντλεί έμπνευση;

«Τα τραγούδια μου είναι επηρεασμένα από προσωπικές μου εμπειρίες, άλλοτε δικές μου, και άλλοτε άλλων».

Όσο γιατί πιστεύει πως τον αγάπησε ο κόσμος;

«Αν ένα τραγούδι αρέσει στον κόσμο, είναι θέμα ενστίκτου. Θεωρώ πως το κοινό που μ΄ακούει είναι απλοί και καθημερινοί άνθρωποι, γι΄αυτό και ταυτίζονται μ΄εμένα».

Πηγή: tvnea.blogspot.gr