8 Νοέμβριος 2012, 12:26 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:42

Σοκ! Πούλησαν το μωρό της επειδή ήταν εξώγαμο

  • Σοκ! Πούλησαν το μωρό της επειδή ήταν εξώγαμο

Μητέρα μήνυσε το γιατρό και τους γονείς της γιατί πούλησαν εν αγνοία της και χωρίς τη θέλησή της το παιδί της, επειδή ήταν εξώγαμο.

Ένα δράμα εκτυλίσσεται τα τελευταία χρόνια σε περιοχή της Ηπείρου, που φέρνει στο φως της δημοσιότητας κατ’ αποκλειστικότητα το pamepreveza.gr, αναδεικνύοντας ένα μείζον κοινωνικό πρόβλημα.

Σύμφωνα με ασφαλείς και επιβεβαιωμένες πληροφορίες πριν λίγα χρόνια, μια νεαρή κοπέλα από την Ήπειρο, άγαμη τότε, μετέβη στα Γιάννενα για να γεννήσει.

Ήταν όμως ανύπαντρη και σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται η ίδια η μητέρα, οι γονείς της, επειδή το θεώρησαν μεγάλη ντροπή, σε συνεννόηση με το γιατρό, λίγες μέρες μετά τη γέννα, της πήραν το παιδί, το οποίο δεν είχε δει καθόλου και το έδωσαν για υιοθεσία, η οποία βέβαια είναι παράνομη, αφού πρέπει να έγινε με αντάλλαγμα.

Αλήθεια πότε έγινε απαραίτητος έλεγχος του τμήματος πρόνοιας που πρέπει να προηγείται κάθε υιοθεσίας;

Ήδη έχει υποβληθεί μήνυση στον κ. Εισαγγελέα και η υπόθεση ερευνάται και εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στο δικαστήριο για την υιοθεσία, τότε, παρουσίασαν την μητέρα ως παρούσα ενώ, σύμφωνα με αυτά που η ίδια ισχυρίζεται, δεν παρουσιάστηκε ποτέ σε κανένα δικαστήριο και δεν έδωσε ποτέ καμία συγκατάθεση.

Για την υπόθεση αναμένονται γρήγορες εξελίξεις…

Πηγή: protothema.gr