8 Νοέμβριος 2012, 09:33 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:42

Θεσσαλονίκη: Εντάσεις στα συλλαλητήρια

  • Θεσσαλονίκη: Εντάσεις στα συλλαλητήρια

Με μικρές εστίες έντασης ολοκληρώθηκαν, χθες λίγο πριν από τις 9 το βράδυ, τα συλλαλητήρια που πραγματοποιήθηκαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου της κυβέρνησης.

Μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, πρωτοβάθμια σωματεία και εργαζόμενοι στην Εταιρία Ύδρευσης - Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν υπό βροχή πορεία, φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης και των δανειστών.

Οι διαδηλωτές κατέληξαν έξω από το κτίριο του υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης, χωρίς να σημειωθούν επεισόδια. Έξω από το υπουργείο συγκεντρώθηκαν επίσης και διαμαρτυρήθηκαν επίσης, έμποροι και βιοτέχνες, ενώ το απόγευμα πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας μελών της ΠΟΕ - ΟΤΑ στο Λευκό Πύργο.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, μπροστά από το άγαλμα του Βενιζέλου και στη συνέχεια πορεία, πραγματοποίησε και το ΠΑΜΕ, ενώ μετά τις 7 το απόγευμα η τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Εγνατία και σε άλλους κεντρικούς δρόμους.

Μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν στην οδό Τσιμισκή, όταν ομάδα ατόμων πέταξε πέτρες και άλλα αντικείμενα στις προσόψεις τριών υποκαταστημάτων τραπεζών, με αποτέλεσμα να προκληθούν περιορισμένες υλικές ζημίες.

Πηγή: newpost.gr