8 Νοέμβριος 2012, 08:49 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:42

Μαθήτρια δημοτικού έγραψε έκθεση για τον Μιχαλολιάκο

  • Μαθήτρια δημοτικού έγραψε έκθεση για τον Μιχαλολιάκο

Αίσθηση έχει προκαλέσει, η έκθεση που έγραψε μαθήτρια δημοτικού σχολείου στην Ιεράπετρα και στην οποία αναφέρεται στον Γ. Γ. της Χρυσής Αυγής κ. Νίκο Μιχαλολιάκο καταλήγοντας ότι «όλα αυτά που είπε είχαν γίνει και ήταν αλήθεια».

Με τίτλο «το περιπετειώδες ταξίδι μου στο Σύνταγμα», η μικρή Δήμητρα αναφέρεται στον κ. Μιχαλολιάκο και σε μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας που είχε οργανώσει  με θέμα η "Κατάρρευση της Ελλάδας"

Το σχόλιο της δασκάλας στο τέλος της έκθεσης αναφέρει «Δήμητρα καλή δομή στο κείμενο σου να θυμάσαι όμως ότι στο σχολείο δεν επιτρέπεται να αναφερόμαστε σε πολιτικά πρόσωπα»

Διαβάστε και δείτε την έκθεση της μαθήτριας στο τέλος του κειμένου

To περιπετειώδες ταξίδι μου στο Σύνταγμα

Ένα χειμερινό πρωινό καθώς έβλεπα τηλεόραση έμαθα ότι «Ο κύριος Μιχαλολιάκος» έκανε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, Που είχε θέμα την «Κατάρευση της Ελλάδας» απ’ τα κυβερνητικά πολιτικά στελέχη. Έτσι αποφάσισα να πάρω το πρώτο αεροπλάνο και να πάω στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Σύνταγμα.

Είδα στο σύνταγμα τους τσολιάδες να αλλάζουν θέση ανάλογα με την ώρα, είδα σε κάθε γωνιά των πεζοδρομίων του Συντάγματος χιλιάδες περιστέρια και πολλούς ανθρώπους. Αλλά και στην διαδρομή μου είδα τα δικαστήρια της ευελπίδων, τον Παρθενώνα κι άλλα.

Αλλά πιο πολύ απ’ όλα μου άρεσαν τα δικαστήρια της ευελπίδων γιατί κάθε λεπτό της ώρας έβγαινε μια νέα υπόθεση και ένα νέο σκάνδαλο. Στο τέλος κατάλαβα ότι είχε δίκιο ο Μιχαλολιάκος απλά γιατί όλα αυτά που είπε είχαν γίνει και ήταν αλήθεια.

Πηγή: flashnews.gr