7 Νοέμβριος 2012, 17:23 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:42

Ήταν βλακεία μου αυτά που είπα για το twitter

  • Ήταν βλακεία μου αυτά που είπα για το twitter

Ο Πέτρος Φιλιππίδης έκανε ποδαρικό σήμερα στην εκπομπή «Πρωινό mou».

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τις κριτικές και τα σχόλια που γίνονται στο διαδίκτυο και εξήγησε για ποιο λόγο ο καθένας δεν πρέπει να σχολιάζει δημόσια κάτι μέσω social media.

Ο Πέτρος Φιλλιπίδης δεν δίστασε να πει: «Ήταν βλακεία μου αυτά που είπα για το twitter στη Μενεγάκη». Ο ηθοποιός παραδέχτηκε πως είπε βλακεία όταν μίλησε στην εκπομπή της Μενεγάκη για τους ηλίθιους που είναι χρήστες του συγκεκριμένου social media. Τόνισε πως δεν διεκδικεί τον τίτλο του πιο έξυπνου ανθρώπου, αντιθέτως πιστεύει πως είναι πολύ κουτός...

Για τον λογαριασμό του στο twitter που τον έσβησε είπε πως: «δεν έχει σημασία ποιο σχόλιο με έκανε να κλείσω τον λογαριασμό..Ενεπλάκησαν και πολιτικές αξίες».

Φανερά μετανιωμένος για όσα είχε δηλώσει στην Μενεγάκη για το twitter ο ηθοποιός υποστηρίζει: «ο κάθε πικραμένος βγαίνει και λέει ότι θέλει, αλλά δεν είναι όλοι έτσι. Υπάρχουν άνθρωποι σοβαροί που τους αρέσει το παιχνίδι του twitter..Είναι τρομερό το ότι πρέπει να εξηγείς κάθε φορά ότι κάνεις χιούμορ... Ειδικά ένας άνθρωπος σαν εμένα»

Πηγή: gossip-tv.gr