7 Νοέμβριος 2012, 12:08 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:42

Το γράμμα του 22χρονου Γιάννη που ράγισε καρδιές

  • Τραγικό: Τρένο έκοψε τα πόδια νεαρού αθλητή

Ράγισαν καρδιές όταν διαβάστηκε το γράμμα του Γιάννη στη συναυλία που διοργανώθηκε για να συγκεντρωθούν χρήματα ώστε να σταθεί ξανά στα πόδια του και όλος ο κόσμος ήταν φανερά συγκινημένος. Κάποιοι από αυτούς δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

Ο Γιάννης βρίσκεται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» και έγραψε ένα γράμμα για όλον αυτόν τον κόσμο που του στέκεται και τον στηρίζει ψυχολογικά την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του.

Το γράμμα που έγραψε με τόση αγάπη διάβασε μια δημοσιογράφος η Μάγδα Τσέγκου, η οποία τον γνώρισε πρόσφατα και έγιναν φίλοι. Εκείνη προσπαθούσε με δυσκολία να αρθρώσει τις λέξεις από την συγκίνηση.

«Θα ήθελα αρχικά να ευχαριστήσω  τον συνεργάτη μου, όλους τους ανθρώπους, όλους τους συγγενείς, που αμέσως μετά το ατύχημά μου πριν προλάβω εγώ να δω τη δύναμή μου με στηρίξανε και μου δείξανε την αγάπη τους με αυτή τη συναυλία. Επιπλέον θέλω να ευχαριστήσω τους καλλιτέχνες που τόσο πρόθυμα δέχτηκαν να μεταφέρουν στον κόσμο με την μουσική τους τα συναισθήματά μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο πολύ και τέλος μέσα από την καρδιά μου ένα ευχαριστώ σε όλους εσάς που στη δύσκολη εποχή που ζούμε χωρίς να με γνωρίζετε βρίσκεστε εδώ για μένα. Μακάρι να μπορούσα να είμαι εκεί να έβλεπα τα πρόσωπά σας ένα ένα και να σας χάριζα ένα τεράστιο χαμόγελο. Γιάννης».

Η συναυλία έγινε στον «Βοτανικό» και το εισιτήριο κόστιζε 8 ευρώ. Το μαγαζί ήταν κατάμεστο από νέους ανθρώπους, οι οποίοι από το υστέρημά τους έδωσαν αυτά τα χρήματα προκειμένου ο Γιάννης να βάλει πρόσθετα μέλη και να ξαναπερπατήσει.

Στην συναυλία τραγούδησαν οι: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Χρήστος Θηβαίος, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Θάνος Μικρούτσικος, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Ρίτα Αντωνοπούλου, Φοίβος Δεληβοριάς, Μελίνα Ασλανίδου, Μαριέττα Φαφούτη, Φώτης Ανδρικόπουλος, Αντίπερα όχθη, Ματούλα Ζαμάνη & Snorkels, , Δημήτρης Καρράς, Κίτρινα Ποδήλατα, Λήδα Μανιατάκου, Λεωνίδας Μπαλάφας, Σταύρος Νταντούς & Lost Tigainos, Πάνος Μουζουράκης, Μίλτος Πασχαλίδης, Γιάννης Σαββιδάκης, Μιχάλης Τζουγανάκης, Υπόγεια Ρεύματα, Γιάννης Χαρούλης, Burger Project, Georgia (Μπλε), Fundracar, Penny and the Swinging Cats, Rebetoven, Word of Mouth, 5 Εποχές και άλλοι.

Η ιστορία που συγκλόνισε το πανελλήνιο
Στις 10 Οκτωβρίου ο Γιάννης πήρε το ποδήλατό του και πήγε βόλτα στο μαγαζί που δουλεύει καθημερινά. Περνώντας από τις γραμμές του τρένου στην Κωνσταντινουπόλεως, κάποιος τον χαιρέτησε, γύρισε να απαντήσει και ούτε είδε ούτε άκουσε το τρένο που ερχόταν με μεγάλη ταχύτητα. Το τρένο τον χτύπησε, τον παρέσυρε και ο 22χρονος έχασε τα πόδια του.
Star.gr

Πηγή: madata.gr