7 Νοέμβριος 2012, 09:16 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:42

Α. Γιάννου: «Να μοιάσουμε στον Κλάους»

  • Α. Γιάννου: «Να μοιάσουμε στον Κλάους»

Να φτάσει τα... κατορθώματα του Στέφανου Αθανασιάδη (Κλάους)  θέλει ο Απόστολος Γιάννου όπως ανέφερε σε συνέντευξη του, τονίζοντας πάντως ότι δεν τον βλέπει ανταγωνιστικά.
 
Ο Κλάους έχει βρει ήδη 11 φορές δίχτυα σε 13 επίσημα παιχνίδια και ο 22χρονος στράικερ υποστήριξε πως θέλει να του μοιάσει.

«Ο Στέφανος έχει αποκτήσει μία εξαιρετική σχέση με το γκολ. Αυτό μας ικανοποιεί, καθώς το ζητούμενο είναι η νίκη της ομάδας. Δεν το βλέπουμε ανταγωνιστικά, ότι δηλαδή σκοράρει ο Στέφανος και δεν σκοράρουμε εμείς», ανέφερε αρχικά στο «Goal» και πρόσθεσε:

«Κάθε παίκτης που είναι στη θέση μου, που δεν παίζει δηλαδή ως βασικός, έχει ένα πράγμα στο μυαλό του. Να καταφέρει να είναι στην ενδεκάδα. Θέλει να έχεις υπομονή και να δουλεύεις. Δεν θα πρέπει να εκνευρίζεσαι και να σε παίρνει από κάτω. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν τελειώνουν η προσπάθεια και η δουλειά. Σε όποιο επίπεδο και αν φτάσεις, πρέπει να δουλεύεις πάντα και να μην απογοητεύεσαι».

Όσο για την νίκη του ΠΑΟΚ στην Νέα Σμύρνη, είπε πως: «Μία τέτοια νίκη μας δίνει ώθηση για τη συνέχεια. Θέλαμε να επιστρέψουμε στην αγαπημένη μας συνήθεια που ήταν οι νίκες και το καταφέραμε. Αυτό που κρατάμε είναι οι τρεις βαθμοί, διότι υπήρχαν πράγματα στο παιχνίδι που δεν μας άρεσαν και πρέπει να τα βελτιώσουμε. »

Πηγή: gazzetta.gr

 

Ads
Ψάνχεις αποτελέσματα για το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα; Αναλυτικά όλα με ένα κλικ εδώ.