6 Νοέμβριος 2012, 13:18 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:43

Πορείες σε όλη την Ελλάδα

  • Σε απεργιακό κλοιό σήμερα η χώρα – Κατεβάζουν ρολά ιδιωτικός και δημόσιος τομέας

Οι Έλληνες στους δρόμους. Σε εξέλιξη οι πορείες σ' όλη την Ελλάδα

Αθήνα
Aπό νωρίς το πρωί, χιλιάδες μέλη του ΠΑΜΕ συνέρρευσαν στην Ομόνοια. Με περισσότερους από 15.000 διαδηλωτές, συνοδεία της γ.γ. του ΚΚΕ, ακολούθησε πορεία προς τη Βουλή. Την ίδια ώρα, εκατοντάδες εργαζόμενοι δίνουν το «παρών» στο Πεδίον του Άρεως. Συγκεκριμένα, 10.000 μέλη του ΠΑΜΕ συγκεντρώθηκαν στην Ομόνοια και από εκεί ξεκίνησαν πορεία προς την πλατεία Συντάγματος, 400 μέλη των ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ στο Πεδίον του Άρεως και λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι ξεκίνησαν πορεία προς το Σύνταγμα, 2.500 μέλη των πρωτοβάθμιων σωματείων στο Μουσείο, 4.000 μέλη ΠΟΕ – ΟΤΑ στην Πατησίων από τη Σολωμού μέχρι τα Χαυτεία και 600 οδηγοί ταξί στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Θεσσαλονίκη
Χιλιάδες διαδηλωτές βρίσκονται αυτή την ώρα έξω από το Υπουγείο Μακεδονίας- θράκης, όπου και κατέληξε πριν λίγο η πορεία ΕΚΘ- ΕΔΟΘ. Οι διαδηλωτές ανήρτησαν πανό διαμαρτυρίας στην είσοδο του Υπουργείου.

Κρήτη
Έξω από το κτίριο της Περιφέρειας Κρήτης βρίσκονται εδώ και ώρα οι συνδικαλιστές που συμμετείχαν στην μεγαλειώδη, όπως χαρακτηρίστηκε, πορεία διαμαρτυρίας

Πύργος
Αποκλεισμοί νωρίς το πρωί σε τράπεζες και σε υποκαταστήματα μεγάλων αλυσίδων στον Πύργο,

Πάτρα
Mεγάλη και η πορεία του εργατικού Κέντρου στην Πάτρα...
Ξεκίνησαν από την Πλατεία Ολγας και συνεχισαν στους κεντρικούς δρόμους της πάτρας. εργαζόμενοι του δήμου θα αποκλείσουν και το Δημαρχείο.

Βεροια
Ήδη πραγματοποιείται συλλαλητήριο στο κέντρο της πόλης με τους νεαρούς διαμαρτυρόμενους να φωνάζουν συνθήματα ενώ ήδη έχουν προγραμματιστεί κινητοποιήσεις από πολίτες και φορείς της περιοχής με αφορμή τη διήμερη απεργία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.