6 Νοέμβριος 2012, 12:30 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:43

Πύργος: Οι δύο εραστές της, ήρθαν στα χέρια μπροστά στο σύζυγο

  • Πύργος: Οι δύο εραστές της, ήρθαν στα χέρια μπροστά στο σύζυγο

Σκηνές απείρου κάλους έζησαν ασθενείς και προσωπικό σε κλινική του νοσοκομείου Πύργου, όταν δύο άντρες ήρθαν στα χέρια για τα μάτια μιας γυναίκας, μπροστά στο σύζυγό της.

Η αλλοδαπή κυρία, γύρω στα σαράντα, νοσηλευόταν στο νοσοκομείο όταν ευρισκόμενος στο... προσκεφάλι της ο σύζυγός, την επισκέφθηκαν δύο φίλοι... οικογενειακοί και ομοεθνείς της.

Ξαφνικά μέσα στην ηρεμία που επικρατούσε τα πράγματα φούντωσαν γιατί σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr ο ένας από τους δύο «φίλους» διαπίστωσε πως ο άλλος φορούσε ένα κόσμημα, που ο πρώτος είχε κάνει δώρο στην γυναίκα. Έτσι πολύ γρήγορα η μια κουβέντα έφερε την άλλη και πάνω από το κρεβάτι του πόνου, ξέσπασε καβγάς.

Οι δύο άντρες μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων, πιάστηκαν στα χέρια, έφτασαν να «πλακώνονται» στο διάδρομο και χρειάστηκε η παρέμβαση του προσωπικού φύλαξης, ώστε να λήξει και το επεισόδιο.

Πάντως οι κακές γλώσσες λένε πως ο σύζυγός δεν ήξερε τίποτα, όπως και οι άλλοι δύο φίλοι που φέρονται να ήταν «αγαπητικοί», δεν γνώριζαν ο ένας την ύπαρξη του άλλο. Και όλο το σκηνικό θύμιζε το τραγούδι που λέει «το ν' απατάς τον άντρα σου είναι συνηθισμένο, το ν' απατάς τον εραστή, που το 'χεις δει γραμμένο...».

Πηγή: newsbomb.gr