5 Νοέμβριος 2012, 15:48 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:43

Ο Ρουπακιώτης αρνείται να υπογράψει τα μέτρα

  • Ο Ρουπακιώτης αρνείται να υπογράψει τα μέτρα

Ένα θρίλερ είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα με πρωταγωνιστή τον υπουργό Δικαιοσύνης ο οποίος έχει σοβαρές ενστάσεις και αρνείται να υπογράψει τα μέτρα.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Newsit συνεργάτες του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης μας ενημέρωσαν ότι ο κ. Μανιτάκης έχει ήδη υπογράψει και διέψευσαν τις φήμες ότι είχε αρνηθεί επίσης.

Ο κ. Ρουπακιώτης συναντάται με τον Φώτη Κουβέλη. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit, ο κ. Ρουπακιώτης εκμυστηρεύθηκε σε στενό του συνεργάτη ότι μπορεί και να παραιτηθεί.
Όπως διευκρινίζει, το πρόβλημά του είναι πολιτικό. Όπως λέει "δεν μπορώ να υπογράψω αυτό που η ΔΗΜΑΡ δεν θα ψηφίσει στην Βουλή."

Αν τελικά συμβεί αυτό θα οδηγηθούμε αναπόφευκτα σε μινι - ανασχηματισμό.

Σήμερα, διαδικαστικά τουλάχιστον, είναι μια από τις πιο κρίσιμες ημέρες για τα μέτρα.

Κι αυτό γιατί μέχρι το απόγευμα πρέπει το νομοσχέδιο των 230 σελίδων τελικά και σε ένα άρθρο, πρέπει να έχει κατατεθεί στην Βουλή.

Για να συμβεί αυτό, πρέπει, αφού θα έχει ολοκληρωθεί η επεξεργασία του να σταλεί σε ένα υπουργείο χωριστά προκειμένου να πάρει την υπογραφή των υπουργών.

Αξίζει να σημειωθεί οτι ο κ. Ρουπακιώτης είναι επιλογή της ΔΗΜΑΡ για την τρικομματική κυβέρνηση και έως και αυτή την ώρα υπάρχει ανοικτή γραμμή επικοινωνίας του κ. Σαμαρά με τον Φ.Κουβέλη για να μεταπεισθεί ο υπουργός.

Πηγή: newsit.gr