3 Νοέμβριος 2012, 13:25 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:44

Θράκη: 3.000 μουσουλμάνοι "μισθοφόροι"

  • Θράκη: 3.000 μουσουλμάνοι "μισθοφόροι"

Το τουρκικό κράτος μισθοδοτεί με «μαύρο» χρήμα μέσω του προξενείου περισσότερους από 3.000 ανθρώπους,"μισθοφόρους" στη Δυτική Θράκη, καθένας από τους οποίους αμείβεται με ποσά που ξεκινούν από τα 1.200 και φτάνουν τα 2.000 ευρώ κάθε μήνα.

Οι πληροφορίες των Παραπολιτικών αναφέρουν ότι τα πρόσωπα αυτά βρίσκονται στις υπηρεσίες της Άγκυρας και επιχειρούν να ποδηγετήσουν τη μουσουλμανική μειονότητα, η συντριπτική πλειονότητα της οποίας συνυπάρχει απολύτως αρμονικά με το χριστιανικό στοιχείο της περιοχής.

Σκληρή απάντηση ετοιμάζει το υπουργείο Εξωτερικών στα παιχνίδια της Τουρκίας στην περιοχή της Δυτικής Θράκης, καθώς οι προκλήσεις της Άγκυρας στην περιοχή έχουν προκαλέσει προβληματισμό.

Ήδη, όπως αναφέρει η εφημερίδα Παραπολιτικά, ανώτερα στελέχη του υπουργείου δεν αποκλείουν την πιθανότητα, εφόσον το τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή συνεχίσει να τρομοκρατεί και να απειλεί όσους δεν υπηρετούν τα ανθελληνικά σχέδια του, να υπάρξουν ακόμα και απελάσεις διπλωματών και μάλιστα σε κορυφαίο επίπεδο.

Πηγή: defencenet.gr