3 Νοέμβριος 2012, 12:43 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:44

Πάτρα: Μαθητής απείλησε με κατσαβίδι καθηγητή

  • Πάτρα: Μαθητής απείλησε με κατσαβίδι καθηγητή

Μαθητής έβγαλε μέσα στην τάξη… κατσαβίδι και απείλησε τον καθηγητή του, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των συμμαθητών του. Είχε προηγηθεί έντονη φραστική διένεξη μεταξύ τους.

Ανάστατοι είναι οι καθηγητές νυχτερινού επαγγελματικού λυκείου της Πάτρας από το πρωτοφανές περιστατικό που συνέβη μέσα στην εβδομάδα, όπως πληροφορήθηκε το thebest.gr

Είχε προηγηθεί πολύ έντονος διάλογος, με τον νεαρό μαθητή να βρίζει τον καθηγητή και να καταφέρεται με ακατονόμαστες ύβρεις ακόμη και σε βάρος της οικογένειας του!

Όταν ο καθηγητής αντέδρασε στην επίθεση που δεχόταν, ο νεαρός μαθητής παρουσίασε ένα κατσαβίδι και κινήθηκε με άγριες διαθέσεις προς το μέρος του. Στην θέα του κατσαβιδιού ο καθηγητής τρομοκρατήθηκε και βγήκε από την τάξη με σκοπό να καταγγείλει στον διευθυντή το περιστατικό.

Ωστόσο, καθ’ οδόν προς το γραφείο του διευθυντή τον περίμενε μια ακόμη δυσάρεστη έκπληξη… Ο μαθητής με το… κατσαβίδι και δυο ακόμη συμμαθητές του τον προπηλάκισαν, προειδοποιώντας τον ότι αν καταγγείλει το περιστατικό θα τον περίμεναν χειρότερα.

Το περιστατικό απασχόλησε ήδη τον σύλλογο καθηγητών του λυκείου ωστόσο, εξαιτίας της σοβαρότητας του περιστατικού, δεν ελήφθη απόφαση τιμωρίας του μαθητή, κάτι που αναμένεται να γίνει σε νέα συνεδρίαση στις αρχές της εβδομάδας.

Πηγή: newsbeast.gr