3 Νοέμβριος 2012, 11:49 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:44

Καλωσόρισμα με ποντιακούς χορούς

  • Καλωσόρισμα με ποντιακούς χορούς

Στην εκδήλωση του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης» για την έναρξη της νέας χορευτικής χρονιάς παρευρέθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου   

Με τη συμμετοχή μελών και φίλων του συλλόγου αλλά και μελών της Διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου που εκπροσώπησαν το Δήμαρχο Γιώργο Πατούλη, σε μία αυθόρμητη γιορτή δόθηκε το σύνθημα της έναρξης της νέας χορευτικής χρονιάς από το Σύλλογο Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης».

Στη διάρκεια της γιορτής οι συμμετέχοντες κάθε ηλικίας δημιούργησαν μία χορευτική αλυσίδα καλωσορίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τη νέα χρονιά μαζί με τις ευχές όλων για πρόοδο και επιτυχίες.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νικόλαος Πέππας, ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας Νικόλας Αλεπούς, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Κοινωνικής Αντώνης Παρτσινέβελος, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξανδρος Μπρέγιαννης, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Εκτός των τειχών» Δημήτρης Πολυχρονιάδης, η δημοτική σύμβουλος Κατερίνα Ψάλτη.

Στην φωτογραφία απεικονίζονται ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ν. Πέππας, με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου Δ. Κοσμίδη.

Πηγή: maroussi.gr

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ "ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΗΣ"
Δείτε τα στοιχεία του Συλλόγου