3 Νοέμβριος 2012, 10:54 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:44

Τέλη κυκλοφορίας: Τρόποι πληρωμής

  • Αλλάζει ο τρόπος διάθεσης των τελών κυκλοφορίας

Από την ερχόμενη Τετάρτη, θα μπορούν να αναζητούν τα ειδοποιητήρια των τελών κυκλοφορίας, οι ιδιοκτήτες οχημάτων, στην ιστοσελίδα του Taxisnet. Φέτος, τα ειδοποιητήρια , δεν θα αποσταλούν μέσω ταχυδρομείου.

Παράλληλα, όσοι δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα θα μπορούν να εξοφλούν τα τέλη σε οποιαδήποτε τράπεζα, χωρίς να χρειάζεται να έχουν στα χέρια τους το ειδοποιητήριο.

Οι κάτοχοι οχημάτων θα προσέρχονται στην τράπεζα με τον αριθμό κυκλοφορίας και τον ΑΦΜ ή με την άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου. Όσοι δεν έχουν πιστοποιηθεί στο Taxisnet, μπορούν να μπαίνουν στη σχετική ιστοσελίδα της ΓΓΠΣ, να πληκτρολογούν τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός τους και τον ΑΦΜ τους και να τυπώνουν το ειδοποιητήριο τους.

Φέτος δεν αναμένεται να υπάρξει παράταση στην προθεσμία για την πληρωμή, ενώ το πρόστιμο για όσους δεν έχουν πληρώσει έως το τέλος του χρόνου θα είναι το διπλάσιο του ποσού. Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων δεν θα λαμβάνουν κάποιο σήμα όταν πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας και σε περίπτωση ελέγχου, θα υπάρξει ηλεκτρονική διασύνδεση των περιπολικών της αστυνομίας με το Τaxisnet.
I-Reporter

Πηγή: newsnow.gr