3 Νοέμβριος 2012, 09:20 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:44

Στα μονοπάτια του θεάτρου μας μυούν οι Πόντιοι Σύρου

  • Στα μονοπάτια του θεάτρου μας μυούν οι Πόντιοι Σύρου

Στα μονοπάτια του γέλιου και του θεάτρου, στο θεατρικό εργαστήρι ενηλίκων στη Σύρο
 
Το γέλιο και το παιχνίδι περισσεύουν στην αίθουσα του Συλλόγου Βορειοελλαδιτών Σύρου , όπου η εμψυχώτρια κ. Ελένη Βουτσίνου , με μοναδική μαεστρία , οδηγεί τα μέλη του θεατρικού εργαστηρίου ενηλίκων στα μυστικά του θεάτρου.
 
Μέσα από την αισθησιοκινητική δραστηριότητα,την αναπαραγωγή ρόλων, τους αυτοσχεδιασμούς, την παντομίμα, τη διανομή ρόλων, τη μεταμφίεση, το παιχνίδι κ.α., τα μέλη του εργαστηρίου οδηγούνται στον τελικό στόχο , που είναι η δημιουργία μιας παράστασης, η οποία θα παρουσιαστεί ενώπιον κοινού.
 
Στο θεατρικό εργαστήρι ενηλίκων ασχολούνται με την τέχνη του θεάτρου. Η παιδαγωγική Θεάτρου και το θεατρικό παιχνίδι προσεγγίζονται με μοναδικό τρόπο.
 
Το θεατρικό εργαστήρι ενηλίκων απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να έρθουν σε επαφή με την τέχνη του θεάτρου για πρώτη φορά και σε άτομα που έχουν ασχοληθεί με το θέατρο. Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων αλλά και σε όσους χρησιμοποιούν τη θεατρική έκφραση στη δουλειά τους με ομάδες παιδιών και εφήβων.
 
Το εργαστήρι ξεκίνησε στις 25 Οκτωβρίου . Ωρες λειτουργίας : Κάθε Δευτέρα 17.30-19.30 στην οδό Μυτιλήνης 17. Για πληροφορίες 6932 411 950
 
Και μη ξεχνάτε το παιδικό θεατρικό εργαστήρι κάθε Παρασκευή 17.00-19.00 για παιδιά ηλικίας 5-8 ετών και κάθε Σάββατο 17.00-19.00 για παιδιά ηλικίας 9-14 ετών

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΩΝ ΣΥΡΟΥ "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ"
Δείτε τα στοιχεία του Συλλόγου

Σχετικά άρθρα

Θεατρικό εργαστήρι από τους Πόντιους της Σύρου