31 Οκτώβριος 2012, 13:35 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:45

Αλ τσαντίρι νιουζ (video)

  • Αλ τσαντίρι νιουζ (video)

Η Χρύσα Ρώπα ξεκίνησε το σκετσάκι της με τον Λάκη Λαζόπουλο και ξαφνικά την είδαμε μέσα στα αίματα. Την ώρα που ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι σηκώθηκε και κρατούσε ένα τούβλο που το ανεβοκατέβαζε, η ηθοποιός έκανε μια λάθος κίνηση και χτύπησε με το τούβλο στο κεφάλι της. Ο Λάκης ζήτησε να πάνε σε διαφημίσεις για να δουν πόσο έχει χτυπήσει η ηθοποιός.
Στη συνέχεια, εμφανίστηκε ο Σπύρος Παπαδόπουλος...Και όλοι μαζί χάρισαν στους τηλεθεατές μοναδικές στιγμές..Ο Σπύρος Παπαδόπουλος σχολίασε και τον τραυματισμό της Χρύσας Ρώπα!

O Λάκης Λαζόπουλος δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστα δύο θέματα που απασχόλησαν την επικαιρότητα! Το πρώτο θέμα που σχολίασε ήταν η σύλληψη του Κώστα Βαξεβάνη...

" Τον γνωρίζω καλά και για να μην πω πολλά...Θα  πω ότι γνωρίζω πως είναι ένας δημοσιογράφος που δεν κολλάει.Θα ήθελα με ψυχραιμία το όλο θέμα  για να μην λένε, επειδή συμπαθείς κάποιον λες. Να το δω το θέμα σφαιρικά, το λαϊκό αίσθημα σωστά και ορθά απαιτεί την αλήθεια στο φως. Πολύ ορθώς δεν έβαλε τα ποσά γιατί θα μπορούσε  να στοχοποιήσει ανθρώπους και να του στήσουν αύριο μια εξαιρετική ιστορία...Απαγωγή κάποιου που βρίσκεται από αυτούς που βρίσκονται στις λίστες και να του την χρεώσουν. Πρόλαβε οποιαδήποτε κίνηση και πολύ σωστά έκανε! Άλλωστε θα κρίνουν οι υπηρεσίες! Ο ηθοποιός τα έχωσε και στο κράτος για την απαράδεκτη στάση του.

Επίσης σχολίασε ο Λάκης την απόφαση της ΝΕΤ να κόψει την εκπομπή "Πρωινή Ενημέρωση" "Απαράδεκτο το κόψιμο της εκπομπή. Κόψαν τον κ.Αρβανίτη και την κ.Κατσίμη γιατί είπαν κάτι για τον κ. Δένδια. Μια εκπομπή που έδωσε κύρος στη ΝΕΤ όλο αυτό τον καιρό, ήταν από τις πιο έγκυρες εκπομπές και δεν ήταν σωστό!

Ανέκρινε τον καντηλανάφτη του Αγ. Δμητρίου και αναφέρθηκε στην κατά μέτωπον σύγκρουση της Ζ. Κωνσταντοπούλου με τον Γ. Παπακωνσταντίνου.

Σχόλια για την Χρυσή Αυγή, την εκκλησία και την Google που όταν δίνεις στην αναζήτησ "Χ" βγάζει πρώτη τη Χρυσή Αυγή.

Την εκπομπή παρακολούθησαν, από το κοινό, οι ηθοποιοί, Μ. Παπακωνσταντίνου και Α. Παναγιωταρέα.