• ΑΡΧΕΙΟ
29 Οκτώβριος 2012, 15:51 - Τελευταία Ενημέρωση: 20 Οκτώβριος 2014, 11:03

4 Νοεμ 2012: Παράσταση "Τη νύφες το κλέψιμον" από την Ε.ΠΟ.Ν.Α.

  • 4 Νοεμ 2012: Παράσταση "Τη νύφες το κλέψιμον" από την Ε.ΠΟ.Ν.Α.

Το θέατρο μαζί με τον χορό και το τραγούδι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της παράδοσής του Ποντιακού Ελληνισμού. Θέλοντας να κρατήσουμε ζωντανά αυτά τα στοιχεία της πολιτισμικής μας κληρονομιάς το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ποντιακής Νεολαίας Αττικής (Ε.Πο.Ν.Α.) επιχείρησε τη δημιουργία θεατρικής ομάδας, αποτελούμενη από νεολαία χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις και εμπειρίες, με σημαντικότερο κίνητρο τη θέληση να μη χαθεί αυτό το στοιχείο πολιτισμού από την ιστορία μας.

Το θέατρο από μόνο του είναι μια σύνθετη μορφή πολιτισμού. Ο άνθρωπος παρακολουθώντας μια θεατρική παράσταση, γίνεται δέκτης πολλών συναισθημάτων, συμμετέχοντας με το μυαλό και την ψυχή του, γιατί έρχεται πιο κοντά στα προβλήματα που τον απασχολούν. Πολλές φορές ταυτίζεται, προβληματίζεται, ψυχαγωγείται, αποδέχεται το διαφορετικό και αλλάζει πορεία. Όταν το πνεύμα ικανοποιείται και η ψυχή γεμίζει, ο άνθρωπος απελευθερώνεται και τότε έχει κάνει ένα βήμα μπροστά στον πολιτισμό.

Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012 στις 18.30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Α’ Γυμνασίου και Λυκείου Καλλιθέας, η Ένωση Ποντιακής Νεολαίας Αττικής ανεβάζει την κωμωδία «Τη νύφες το κλέψιμον» σε συγγραφή, σενάριο και σκηνοθεσία Γιάννη Κοσμίδη. Θα ήτανε μεγάλη μας χαρά να σας δούμε εκεί.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ !

*Χορηγός των προσπαθειών μας ο Δήμος Καλλιθέας που μας προσφέρει την αίθουσα θέατρου του 1ου Λυκείου εντελώς δωρεάν. Ευχαριστούμε τα μέλη του ΔΣ και τους συγχαίρουμε τόσο για τις πολιτιστικές ευαισθησίες τους όσο και για την αμέριστη συμπαράσταση στην νεολαία.

ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Δείτα τα στοιχεία της Ένωσης

Ακολουθεί ο χάρτης της εκδήλωσης