29 Οκτώβριος 2012, 09:56 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:46

Η χαμένη Ατλαντίδα στο...τρίγωνο των Βερμούδων;

  • Η χαμένη Ατλαντίδα στο...τρίγωνο των Βερμούδων;

Επί σειρά ετών, εμφανίζονται διάφοροι επιστήμονες, που υποστηρίζουν ότι βρήκαν την χαμένη Ατλαντίδα. Έτσι και τώρα δύο καναδοί επιστήμονες ο Paul Weinzweig και η Pauline Zalitzki, ισχυρίζονται ότι την βρήκαν.

Στις ακτές της Κούβας ανακάλυψαν βυθισμένα ερείπια μιάς αρχαίας πόλης. Το σημείο βρίσκεται στα όρια του Τριγώνου των Βερμούδων.

Η αρχαία αυτή πόλη, βρίσκεται 183 μέτρα κάτω από τον ωκεανό και πιστεύουν ότι είναι η Ατλαντίδα, που χάθηκε πριν από τουλάχιστον 10.000 χρόνια.
Βρέθηκαν σφίγγες και τουλάχιστον τέσσερις γιγάντιες πυραμίδες, μεγαλύτερες και από την πυραμίδα του Χέοπος της Αιγύπτου.

Ο Αrclein από το Vancouver του Καναδά αναφέρει στο  terraforming terra: «Γιατί δεν ανακαλύφθηκαν πρωτύτερα; Μα τι νομίζεται; Φυσικά, οι ΗΠΑ τις ανακάλυψαν κατά την διάρκεια της κρίσεως της Κούβας στην δεκαετία του 60. Τα πυρηνικά υποβρύχια που περιπολούσαν στα βαθειά νερά του κόλπου τις συνάντησαν. Αμέσως απέκλεισαν το μέρος και άρχισαν να ψάχνουν για αντικείμενα, ώστε να μην πέσουν στα χέρια των Ρώσων. Ένα πληροφοριοδότης από τον στρατό που υπηρετούσε στο Montego Bay μου είπε ότι ακόμη δουλεύουν στην περιοχή και παίρνουν αντικείμενα και όργανα περιλαμβάνοντας και αυτά που ακόμη δουλεύουν από την δεκαετία του 60»!

Τα ίδια υποστηρίζει ο δημοσιογράφος Luis Mariano Fernandez, ότι όντως είχε ανακαλυφθεί δεκαετίες πριν.