27 Οκτώβριος 2012, 12:10 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:46

Αραβίδης: Μάθαμε από τα λάθη μας

  • Αποκλειστικό: Ο Χρήστος Αραβίδης μιλάει για την ποντιακή του καταγωγή

Σε καμία περίπτωση ο Πανιώνιος δεν πρέπει να επαναλάβει τα λάθη που έκανε κόντρα στην Κέρκυρα απέναντι στον Πανθρακικό, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Χρήστος Αραβίδης στην κάμερα της Nova. «Φροντίσαμε να διορθώσουμε και να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη στο επόμενο παιχνίδι», τόνισε ο επιθετικός των Νεοσμυρνιωτών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χρήστος Αραβίδης στην κάμερα της Nova

Για την επόμενη μέρα της ήττα από την Κέρκυρα

«Είδαμε όλοι τα λάθη που κάναμε στον αγώνα με την Κέρκυρα, θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει και έχουμε τρεις βαθμούς παραπάνω που θα ήταν καλό για την πορεία μας. Από εκεί και πέρα, φροντίσαμε να διορθώσουμε και να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη στο επόμενο παιχνίδι».

Για το σημερινό παιχνίδι με τον Πανθρακικό

«Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Έχει αρκετά κοινά σημεία αυτό το παιχνίδι με αυτό κόντρα στην Κέρκυρα. Είναι ευκαιρία να επανορθώσουμε για την εικόνα που είχαμε στο προηγούμενο παιχνίδι και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, για τους οποίους παλεύουμε κάθε αγωνιστική».

Για την επιθετική δυστοκία που αντιμετωπίζουν οι Ακρίτες και αν αυτό είναι καλό ή κακό για τους Νεοσμυρνιώτες ότι έχουν πίεση

«Σε κανένα παιχνίδι δεν κοιτάμε το πως θα συμπεριφερθεί ο αντίπαλος. Εμείς φροντίζουμε για την ομάδα μας, να έχει καλή απόδοση, να παίξει σύμφωνα με τα δικά της δεδομένα, με αυτά που δουλεύουμε όλη τη βδομάδα και έχουμε δείξει στο φετινό πρωτάθλημα. Γι' αυτό το λόγο έχουμε και αυτή την πορεία έως τώρα. Έτσι θα κάνουμε και σε αυτό το παιχνίδι. Θα κοιτάξουμε η δική μας ομάδα να αποδώσει τα "αναμενόμενα και θα προσπαθήσουμε να "χτυπήσουμε" το παιχνίδι».

Για το αν έχει ξεχωρίσει κάτι στον Πανθρακικό

«Όλη η ομάδα έχει βαθμό επικινδυνότητας. Και για το λόγο που είπατε εσείς, ότι είχε μια εντός έδρας ήττα από τα Γιάννινα με 3-0, αλλά και για το λόγο ότι είναι με την πλάτη στον τοίχο και θέλουν τους τρεις βαθμούς. Το γνωρίζουμε αυτό, είμαστε προετοιμασμένοι και πιστεύω ότι θα τα πάμε μια χαρά».

Πηγή: sport-fm.gr