29 Οκτώβριος 2012, 13:55 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:46

Μικρά μυστικά ομορφιάς για τέλειο αποτέλεσμα

  • Μικρά μυστικά ομορφιάς για τέλειο αποτέλεσμα

Επιμέλεια: Ζαμπετάκη Ε.

Είμαστε έτοιμες για "επίσημη" έξοδο. Τουλάχιστον 2-3 ώρες πριν έχει αρχίσει η προετοιμασία, γιατί θέλουμε να ξεχωρίζουμε, να δείχνουμε θεές.

Επιλογή ρούχων, παπουτσιών, αξεσουάρ, χτένισμα, μακιγιάζ. Στο δωμάτιο δημιουργείται πανικός κι ένα συνεχές πήγαινε- έλα μπροστά στον καθρέφτη.

Μερικές φορές όμως, αυτή η προσπάθειά μας, έχει αντίθετα αποτελέσματα γιατί κάνουμε κάποιες υπερβολές.

Ας τα πάρουμε με τη σειρά, εντοπίζοντας τα λάθη που κάνουμε έτσι ώστε να τα αποφύγουμε την επόμενη φορά.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στους περισσότερους άνδρες, αρέσει η φυσική ομορφιά. Επειδή όμως εμείς θέλουμε να "τονίσουμε" τα φυσικά χαρίσματα μας, θα το κάνουμε χωρίς υπερβολές.

-Ένα διακρτικό μακιγιάζ, είναι σίγουρο ότι θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά μας. Το υπερβολικά "φορτωμένο" πρόσωπο, θα δείχνει ψεύτικο και θα παραπέμπει σε κλόουν ή τραβεστί. Χρησιμοποιούμε αποχρώσεις, που ταιριάζουν στην επιδερμίδα μας και στο χρώμα των ματιών μας. Όχι απαραίτητα αυτά που είναι στη μόδα, γιατί μπορεί να μη μας κολακέυουν.

-Τα φρύδια μας πρέπει να είναι καλοσχηματισμένα, αλλά όχι πολύ λεπτά ή ξυρισμένα γιατί έτσι δεν θα τονιστεί το σχήμα και το χρώμα των ματιών.

-Οι ψεύτικες βλεφαρίδες, μας κάνουν να μοιάζουμε "ψεύτικες" και λίγο εξωγήινες. Μιά καλή μάσκαρα και ένα ειδικό ψαλίδι, θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

-Το κραγιόν που θα χρησιμοποιήσουμε, μπορεί να είναι ανοιχτόχρωμο ή σκούρο. Τονίζουμε τα μάτια ή τα χείλη, ποτέ και τα δύο μαζί. Το ίδιο ισχύει και για το ρουζ. Το αποτέλεσμα δεν πρέπει να παραπέμπει σε απόκριες.

- Τα τεράστια ψέυτικα νύχια, εκτός του ότι θυμίζουν την Μάτζικα ντε σπελ, δεν μας επιτρέπουν να κάνουμε και κάποιες δουλειές. Ωραία είναι τα τεχνητά νύχια, αρκεί να έχουν ένα κανονικό μέγεθος και σχήμα. Πολύ ωραίο επίσης είναι να περιποιούμαστε τα δικά μας φυσικά νύχια.

- Το χτένισμά μας όσο πιο απλό είναι τόσο πιο όμορφες θα μας κάνει. Τα χτενίσματα υπερπαραγωγή είναι ξεπερασμένα και καθόλου κολακευτικά.

- Το άρωμά μας συνήθως μας χαρακτηρίζει. Καλό θα ήταν να μην βάζουμε πολύ, γιατί δεν θα μπορεί να μας πλησιάσει άνθρωπος από τις "αναθυμιάσεις". Ένα άρωμα που η μυρωδιά του θα μένει, χωρίς να είναι έντονη, σίγουρα θα μας κάνει να ξεχωρίζουμε.

- Τελευταίο έμεινε το ντύσιμο. Κι εδώ θα ήταν καλό, να επιλέγουμε ρούχα που αναδεικνύουν τις "χάρες" μας και καλύπτουν τις όποιες "ατέλειες" μας. Τα ρούχα μας μπορούν να ακολουθούν τις τάσεις της μόδας, αρκεί να ταιριάζουν στον σωματότυπό μας.

Συμπέρασμα: Κορίτσια το απλό και φυσικό είναι και το πιο όμορφο.

Τελικά μπορεί να είναι δύσκολο να είσαι γυναίκα, αλλά είναι υπέροχο.