25 Οκτώβριος 2012, 13:17 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:47

Κινητοποιήσεις μετά την παρέλαση στην Νάουσα

  • Κινητοποιήσεις μετά την παρέλαση στην Νάουσα

Σε κινητοποιήσεις θα προχωρήσουν κάτοικοι και φορείς της Νάουσας, αμέσως μετά την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, διαμαρτυρόμενοι για την κατάργηση των δημοσίων υπηρεσιών αλλά και για την υποβάθμιση των κοινωνικών υπηρεσιών του δήμου.

Πολίτες και μαθητές της Νάουσας προγραμματίζουν για την Κυριακή, 28 Οκτωβρίου, με τη λήξη των εορταστικών εκδηλώσεων για την εθνική επέτειο, κατάληψη του δρόμου στη διασταύρωση του Σιδηροδρομικού Σταθμού. Η κινητοποίηση που γίνεται με πρωτοβουλία του δήμου θα ξεκινήσει στη 1 το μεσημέρι και αναμένεται να διαρκέσει για περίπου μία ώρα.

«Η συγκέντρωση αυτή είναι η αρχή των κινητοποιήσεων. Εάν δεν δοθούν εγγυήσεις και δεσμεύσεις από τους αρμόδιους υπουργούς για τα θέματα του νοσοκομείου, της ΔΟΥ και του ΙΚΑ θα κλιμακώσουμε τις αντιδράσεις και εκτός Νάουσας», δήλωσε στο ΑΜΠΕ ο δήμαρχος, Τάσος Καραμπατζός.

Στα «σχέδια» της δημοτικής αρχής είναι να ακολουθήσει αποκλεισμός της Εγνατίας Οδού στον κόμβο «Κλειδί», συμβολική κατάληψη του υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης στη Θεσσαλονίκη και μετάβαση στην Αθήνα και διαμαρτυρία στα αρμόδια υπουργεία και το Μέγαρο Μαξίμου.

Πηγή: express.gr