24 Οκτώβριος 2012, 12:12 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:48

Αμετανόητος ο "δράκος" της Πάρου

  • Αμετανόητος ο "δράκος" της Πάρου

Αμετανόητος παραμένει ο  αδίστακτος Πακιστανός, που κακοποίησε βάναυσα την 15χρονη Μυρτώ στην Πάρο, προκαλώντας οργή και τρόμο στην ελληνική κοινωνία.

Όπως σας είχαμε πει στην αρχή εμφανιζόταν ως ανήλικος, για να έχει πιο ευνοϊκή μεταχείριση και μικρότερη ποινή.  Όταν έγινε αντιληπτό πώς λέει ψέματα, οδηγήθηκε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, στην Σύρο, προκειμένου να δώσει νέα στοιχεία για την ταυτότητα του στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμα δεν έχει αποκαλύψει την πραγματική του ηλικία! Στην αρχή είπε πώς είναι γεννημένος το 1991, στην συνέχεια υποστήριξε πώς γεννήθηκε το 1993 και μετά το 1995 προκαλώντας οργή στον εισαγγελέα, ο οποίος τον παρέπεμψε σε δίκη.

Τελικά, κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε 2 χρόνια φυλάκιση και στην συνέχεια πήρε ξανά τον δρόμο των φυλακών Αυλώνας.

Παρόλο που πέρασε από αυτή την διαδικασία ακόμα δεν έχει αποκαλύψει την πραγματική του ηλικία!!!

Βελτιώνεται η κατάσταση υγείας της Μυρτούς

Την ίδια ώρα η 15χρονη Μυρτώ προσπαθεί να σταθεί πάλι στα πόδια της. Η κατάσταση της τρεις μήνες μετά το τραγικό περιστατικό δείχνει να βελτιώνεται. Από το «Αττικόν» έχει μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης και υποβάλλεται καθημερινά σε φυσικοθεραπείες. Ωστόσο, για να αλλάξει φτάσει σε ένα καλό σημείο θα πάρει καιρό.

Πηγή: madata.gr