24 Οκτώβριος 2012, 07:27 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:48

Αλ τσαντίρι: Επέστρεψε ο Λαζόπουλος με μεγάλα κέφια

  • Αλ τσαντίρι: Επέστρεψε ο Λαζόπουλος με μεγάλα κέφια

Με μεγάλα κέφια επέστρεψε χθες στις 21.00, ο Λάκης Λαζόπουλος. ανανεωμένος και σε καινούργιο στούντιο στην Κάντζα, έτοιμος  να προσφέρει άφθονο γέλιο.
Ο ηθοποιός μας καλωσόρισε χορεύοντας στους ρυθμούς του Gangnam Style!

Ο Λάκης Λαζόπουλος "στόλισε" για τα καλά τον Αντώνη Σαμαρά και όχι μόνο.

Στην πρώτη του φετινή εκπομπή, δεν ήταν δυνατό να μην αναφερθεί στην επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα, αλλά και στις συναντήσεις που είχε το τελευταίο διάστημα με τον Αντώνη Σαμαρά.

Ο Λάκης Λαζόπουλος αναφέρθηκε στο νέο του σκηνικό, που αποτελείται από πολλές πόρτες, λέγοντας με χιούμορ ότι «αυτή την περίοδο όλοι μια πόρτα σκέφτονται, να την ανοίξουν και να φύγουν...». Στη συνέχεια απευθύνθηκε στο κοινό: «Κάπως σας βλέπω. Κάποιοι ήρθατε με μούτρα. Πάλι δεν είστε ευχαριστημένοι; Πόσοι πρέπει να κυβερνήσουν μαζί; Τρία κούτσουρα πετάξαμε στο τζάκι…».

Στη διάρκεια της εκπομπής δεν θα μπορούσε να μην ασκήσει κριτική στην κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης. Η περίφημη... δόση των 31,5 δισ. ευρώ, ο «τραπεζίτης ιδιώτης» και ο «καταθέτης πατριώτης» ήταν ορισμένα από τα ζητήματα με τα οποία ασχολήθηκε.

Με τον δικό του μοναδικό τρόπο, έδωσε απάντηση για το μεγάλο πρόστιμο που επέβαλε το ΕΣΡ. (Για την εμφάνιση Χαϊκάλη - Γερασιμίδου σε προεκλογική περίοδο)

Με αφορμή το βίντεο που η Μέρκελ βλέπει τον Αντώνη Σαμάρα και κάνει "ΑΧ" είπε...."Είναι καθαρά γυναικείο το" ΑΧ¨. Είχα ξεχάσει πως είναι γυναίκα αυτή. Είναι σαν να της γαργάλισαν το...Ας το πει κάποιος να μην το χρεωθώ εγώ! Το ΕΣΡ της..."

Το καυστικό σχόλιο του Λάκη περιελάμβανε και τα τουρκικά σίριαλ, "τονίζοντας ότι όλα τα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης μιλάνε τούρκικα", και προσέφερε στιγμές γέλιου στο κοινό και τους τηλεθεατές.

Από το αλ τσαντίρι, δεν θα μπορσούσε να λείψει  η Χρυσή Αυγή και η αλλαγή που έχει προκαλέσει στην πολιτική και κοινωνική ζωή.

Και η έκπληξη στους αλ τσαντιριώτες ήταν η εμφάνιση της Ζωζώς Σαπουτζάκη, που μπήκε χτυπώντας το κουδούνι, για να φτιάξει την διάθεση της Χρύσας Ρώπα που είχε "κατάθλιψη" και χρειαζόταν κάτι να της ανεβάσει τη διάθεση. Χόρεψε, τραγούδησε και συμμετείχε στο σκετσάκι του με την Χρύσα Ρώπα.

 Δείτε σχετικά video: http://www.madata.gr/diafora/media/230987.html