23 Οκτώβριος 2012, 09:41 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:48

Ο Νότης Σφακιανάκης στην Τατιάνα Στεφανίδου

  • Ο Νότης Σφακιανάκης στην Τατιάνα Στεφανίδου

Ο Νότης Σφακιανάλης μίλησε για τα κύρια χαρακτηριστικά της χώρας μας αυτή τη στιγμή.

Η κατάσταση που βιώνουμε, το χαράτσι που καλείται ο κόσμος να πληρώσει καθώς και το δάνειο της χώρας, μονοπώλησαν το πρώτο μέρος της συνέντευξής του με την Τατιάνα Στεφανίδου για την εκπομπή «Μίλα».

Ο τραγουδιστής δήλωσε μεταξύ άλλων ότι πιστεύει ότι ζούμε έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, ενώ έκανε λόγο για σαδιστές, οι οποίοι αρέσκονται στο να βασανίζουν τον κόσμο, χωρίς απαραίτητα να έχουν κίνητρο τα χρήματα. Όταν δε η συζήτηση έφτασε στο χαράτσι, η παρουσιάστρια ρώτησε τον τραγουδιστή αν το πλήρωσε, για να πάρει την απάντηση ότι δεν θα πλήρωνε κάτι το οποίο δεν οφείλει.

Συγκεκριμένα, ο Νότης Σφακιανάκης ξέσπασε κατά του κράτους λέγοντας: «Έρχεται αυτό το μ........ο  κράτος αυτό το κράτος της πλάκας έρχεται συνέχεια και σου ζητάει διάφορα τα οποία δεν πρέπει να σου πάρει αλλά δεν έχουνε κι άλλους τρόπους να βγάλουνε χρήματα... Το χαράτσι είναι ένα κόλπο που έχει στηθεί με την ΔΕΗ διότι το κράτος από τα κτίρια που έχει και από διάφορες υπηρεσίες, χρωστάει στη ΔΕΗ πάρα πολλά εκατομμύρια, τα οποία τα παίρνει η ΔΕΗ τώρα μ' αυτόν τον τρόπο...
Δεν σου πληρώνω βρε κάτι που δεν σου χρωστάω κερατά, αληταρά του κερατά. Δε σου δίνω τα λεφτά που θες να μου πάρεις από την τσέπη μου νταηλίκι, κοπρίτη»

Όταν ο τραγουδιστής ρωτήθηκε πως βλέπει την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή δήλωσε: «Είναι απόφαση του λαού, μιας μερίδας του λαού, και πρέπει να τη σέβεστε όλοι σας, όπως σέβεστε και όλους τους υπόλοιπους», ενώ διευκρίνισε ότι ο ίδιος δεν ανήκει σε κανέναν πολιτικό χώρο. Ακόμη, ρωτήθηκε για το πώς κρίνει τη συμπεριφορά μελών της ΧΑ, σε λαϊκές και πανηγύρια που σπάνε πάγκους ανθρώπων όταν αντιληφθούν ότι δεν έχουν τα απαραίτητα χαρτιά για να μπορούν να εργάζονται μόνιμα στην Ελλάδα.

Ο Νότης Σφακιανάκης δήλωσε ότι μια χαρά βρίσκει τη συμπεριφορά αυτή, και τόνισε ότι ο ίδιος έχει πει εδώ και πολλά χρόνια, ότι το πρόβλημα της Ελλάδας ξεκινάει από τους λαθρομετανάστες. Παράλληλα, δήλωσε ότι πιστεύει στην αναρχία, με την κυριολεκτική έννοια, και όχι σε αυτήν που επικρατεί αυτή τη στιγμή. Ο τραγουδιστής μίλησε επίσης για τον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας ότι σε μερικά πράγματα συμφωνεί μαζί του, ενώ υποστήριξε ότι διανύουμε τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο!

Πηγή: gossip-tv