22 Οκτώβριος 2012, 17:47 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:48

Απόλλων Καλαμαριάς - Παντζιαράς: Στόχος η άνοδος

  • Απόλλων Καλαμαριάς - Παντζιαράς: Στόχος η άνοδος

Ο Απόλλων Καλαμαριάς νίκησε 1-0 την Κασσιώπη στην Κέρκυρα για την πρεμιέρα της Football League 2, με τον προπονητή των Ποντίων, Ανδρέα Παντζιαρά, να μην κρύβει ότι στόχος της ομάδας του φέτος είναι η άνοδος στη Football League.

«Σίγουρα είχαμε στόχο να ξεκινήσουμε νικηφόρα, καθώς δεν πρέπει να κρυβόμαστε πως στόχος μας είναι η άνοδος. Πιστεύω πως έγινε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, αν σκεφτούμε πως εμείς κι η Κασσιώπη έχουμε ξεπεράσει τις 11-12 εβδομάδες προετοιμασίας. Εμείς, θεωρώ ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι, ήμασταν σοβαροί κι είχαμε διαβάσει καλά τον αντίπαλο, με αποτέλεσμα, η Κασσιώπη να υποχρεωθεί σε βαθιές μπαλιές προς τον Καραγιάννη.

Νομίζω, μάλιστα, πως αν ήμασταν πιο σοβαροί θα μπορούσαμε να είχαμε κλειδώσει πιο εύκολα τη νίκη και να μην έχουμε άγχος στο τέλος. Επίσης, θέλω να συγχαρώ όλους στην ομάδα, και πάνω από όλα θέλω να ευχαριστήσουμε τους φίλους μας που έκαναν 500 χιλιόμετρα για να έρθουν ως εδώ. Νομίζω πως τους ικανοποιήσαμε», ήταν η αρχική τοποθέτηση του κ. Παντζιαρά.

Για την Κασσιώπη: «H Κασσιώπη, επειδή την έχω δει σε φιλικά, αλλά και σήμερα, έδειξε πως είναι μια πολύ καλή ομάδα, και πιστεύω πως ο στόχος της θα είναι πρωταγωνιστικός κι όχι το πως θα παραμείνει στην κατηγορία, παρόλο που το φετινό πρωτάθλημα έχει πολύ ισχυρές ομάδες. Πρέπει να υπάρχει υπομονή κι εμπιστοσύνη στους προπονητές γιατί δεν γίνεται σε ένα παιχνίδι να κρίνεται κανείς».

Πηγή: onsports.gr