22 Οκτώβριος 2012, 15:46 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:48

Χρηστίδου - Θρασκιά: Από κολλητές...δύο απλές γνωστές

  • Χρηστίδου - Θρασκιά: Από κολλητές...δύο απλές γνωστές

Η φιλία τους έδειχνε δυνατή, έμοιαζαν αυτοκόλλητες και στήριζαν η μια την άλλη την περίοδο του "Όμορφου Κόσμου". Κυκλοφορούσαν παντού και πάντα μαζί και δεν σταματούσαν να μιλούν για τη φιλία τους.

Όλα αυτά όμως άλλαξαν και οι δύο κολλητές έγιναν απλά δύο γνωστές.

Παρότι σταμάτησαν να κάνουν παρέα, δεν μίλησαν ποτέ άσχημα η μια για την άλλη, απέδιδαν την απομάκρυνσή τους στις διαφορετικές επαγγελματικές τους ενασχολήσεις, αφού δεν ήταν πια στο ίδιο κανάλι και στη δημιουργία οικογένειας που αύξησε τις υποχρεώσεις τους.

Το Σάββατο η συνάντησή τους ήταν αναπόφευκτη.

Η Ράνια Θρασκιά συνοδευόμενη απο τον σύζυγό της, Ανδρέα Φωτόπουλο, βρέθηκε στο "Σταύρο του Νότου" για να απολαύσει τον Μύρωνα Στρατή, σύντροφο της μέλλουσας κουμπάρας της, αφού η Μαίρη Συνατσάκη θα είναι η νονά του δεύτερου γιου της. Η Σίσσυ Χρηστίδου βρέθηκε εκεί για να παρακολουθήσει μαζί με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαραντίνη, τον Μύρωνα Στρατή με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στο "Gazoo".

Η συνάντησή τους ήταν καθαρά συμπτωματική. Τις αιφνιδίασε, αφού καμιά τους δεν γνώριζε την παρουσία της άλλης εκεί.

Όταν διασταυρώθηκαν στο διάδρομο χαιρετήθηκαν και μίλησαν όπως θα μιλούσαν δύο γνωστές. "Τι κάνεις, πώς είσαι και τι κάνουν τα παιδιά". Τυπικός και βιαστικός ο διάλογός τους. Οι δύο παρουσιάστριες δεν είναι στα μαχαίρια" αλλά δεν τις συνδέει πια καμία φιλία.

Πηγή: fthis