17 Οκτώβριος 2012, 14:23 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:50

Ο Ολύβιος Καραολίδης παρουσιάζει τη μουσική παράσταση "Έναρξις"

  • Ο Ολύβιος Καραολίδης παρουσιάζει τη μουσική παράσταση "Έναρξις"

Ένας συνθέτης. Ένα πιάνο. Και η παράσταση αρχίζει. Tο νέο Σατιρικό Θέατρο ανοίγει αυλαία και υποδέχεται στη σκηνή τον Ολύβιο Καραολίδη και τη μουσική παράσταση «ΕΝΑΡΞΙΣ».

Στο μουσικό του ταξίδι τον συντροφεύουν οι Αντριάνα Αθανασίου, Κωνσταντίνος Ανδρονίκου, Ειρήνη Αντωνίου και Στέλιος Μάππουρας. Ορχηστρική μουσική, τραγούδια Μουσικού Θεάτρου και τραγούδια με ελληνικό και αγγλικό στίχο δοσμένα με τη μοναδική σκηνοθετική ματιά της Μελίνας Θεοχαρίδου.

Ο Ολύβιος Καραολίδης είναι απόφοιτος της Σορβόννης (Universite Paris – Sorbonne) στο Παρίσι με μεταπτυχιακό στην Σύνθεση Μουσικού Θεάτρου από το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης (NewYork University). Αν και ζει μόνιμα στο Παρίσι, η δουλειά του τον ταξιδεύει παντού αφού έχει λάβει μέρος σε πολλά διεθνή φεστιβάλ και διαγωνισμούς όπως στην Νέα Υόρκη, στο Λονδίνο και στο Μοντρεάλ. Η αγάπη του για την Κύπρο τον φέρνει συχνά στο νησί όπου συνεργάζεται με άλλους αξιόλογους Κύπριους καλλιτέχνες και φέτος είχε την ευκαιρία να λάβει μέρος στον 20ο Διαγωνισμό Σύνθεσης Κυπριακού Τραγουδιού τον οποίο και κέρδισε με το τραγούδι «Το Σπίτι Μου».

Ο Ολύβιος Καραολίδης

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012 20:30', Πολιτιστικό Ίδρυμα Βλαδίμηρου Καυκαρίδη (Σατιρικό Θέατρο) στην Αγλαντζιά. Εισιτήρια προπωλούνται στο www.tickethour.com.cy και σε όλα τα καταστήματα ACS Courier.

Περισσότερες πληροφορίες στο 96560622 και στο www.OliviosK.com.

Πηγή: metrogreece