16 Οκτώβριος 2012, 10:51 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:50

Λιάνα Κανέλλη: Ο Κασιδιάρης είναι "μύγα" και "χιονάτος"

  • Λιάνα Κανέλλη: Ο Κασιδιάρης είναι "μύγα" και "χιονάτος"

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Λιάνα Κανέλλη στον Τάσο Τρύφωνος και το ΡΙΚ. Η βουλευτής του ΚΚΕ, αποκαλύπτει πως είναι ερωτευμένη και αποκαλεί τον Ηλία Κασιδιάρη «μύγα» και «Χιονάτο»!

Στο περιβόητο περιστατικό με το «χαστούκι» στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής αναφέρθηκε η Λιάνα Κανέλλη: «Είναι εξαιρετικά θλιβερό να γίνεται τμήμα της πολιτικής ζωής και διαβατήριο για να περάσουν ως lifestyle και ο άνθρωπος που το διέπραξε να θεωρείται κύριος. Δεν πρόσεξε κανείς τον διάλογο και την ουσία των πραγμάτων. Έγινε κακοήθης εκμετάλλευση του γεγονότος. Δεν ήταν τόσο ευρύ, ήταν τόσο  προβεβλημένο ως ευρύ. Και σ’ αυτό φταίνε οι συνάδελφοι μου στα ΜΜΕ και οι «αριστεράκηδες». Η γυναίκα που σηκώθηκε στην λαϊκή και του είπε «αυτά τα κάνανε οι Γερμανοί στην Κατοχή» ήταν κουρατζιόζα. Έκανα μια πράξη αξιοπρέπειας το να σηκωθώ όρθια. Δεν θα έπαιζα ξύλο. Ο ήρωας αυτού του επεισοδίου είναι σήμερα πρόσωπο lifestyle. Σ’ αυτές τις βαρβαρότητες απαντάς με πολιτισμικό τούβλο, για να καπακώσεις την ασχήμια. Το μόνο που του χρειάζεται είναι να πάρεις ένα πολιτισμικό τούβλο και να του το πετάξεις στο κεφάλι. Το χαστούκι πυροδότησε την αντίληψη πως όλα είναι θεμιτά στην κρίση στο πολιτικό λεξιλόγιο. Δεν με ενδιαφέρει το ότι συνυπάρχουμε στην Βουλή. Ποιος ασχολείται μ’ αυτή τη  μύγα; Νομίζεις ότι ασχολούμαι μ’ αυτή τη μύγα; Αντέχω περισσότερα απ’ αυτό γιατί δεν τον χρησιμοποιώ ως καθρέφτη. Αυτός με χρησιμοποιεί ως καθρέφτη δι’ αυτής της ηλιθίας πράξεως. Αυτός το έκανε ως «Χιονάτος». Δεν έχουν πρόσωπο αυτοί οι άνθρωποι. Το αποκτούν μέσω των πράξεων τους. Γι’ αυτό δεν αναφέρω το όνομά τους, μπορεί να υπάρχουν και συνωνυμίες με καλύτερο περιεχόμενο.»

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στον τρόπο που αντέδρασε η Λιάνα Κανέλλη στο περιστατικό με το «χαστούκι»:  «Η πρώτη μου σκέψη ήταν πως θα συγκρατήσω την οργή και την φυσική μου αντίδραση όταν κάποιος με χτυπάει. Έχω υποχρέωση όταν με βλέπει κόσμος είναι να είμαι υποδειγματική στη συμπεριφορά. Ο μεγαλύτερος κόπος ήταν να μην αντιδράσω στο χαστούκι. Τι έλεγε η μάνα του όταν τον έβλεπε; Καμάρωνε; Έξι μήνες μου πήρε να φύγει από μέσα μου η φυσική οργή της αντιστροφής. Θεωρώ τον εαυτό μου εξαιρετικά πολιτισμένο για να μην ασχολούμαι με εκδίκηση. Δεν είμαι Θεός να στρέψω το άλλο μάγουλο

Τέλος, η βουλευτής μίλησε για την θέση που έχει ο έρωτας στη ζωή της. «Αν δεν είμαι ερωτευμένη με τα πάντα ανά πάσα στιγμή δεν μπορώ να λειτουργήσω. Δεν θα είχα επιζήσει! «Ανίκατε μάχαν». Σε μάχη είμαι.»

Πηγή: fthis