15 Οκτώβριος 2012, 11:19 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:51

Φονικό στην Ευελπίδων

  • Στη φυλακή οι δύο κατηγορούμενοι για τη ληστεία στο Δίστομο

Σκηνές Φαρ Ουέστ εκτυλίχθηκαν το πρωί στο κτήριο 9 των δικαστηρίων της Ευελπίδων. Γυναίκα έβγαλε όπλο από την τσάντα της και πυροβόλησε δύο άνδρες, οι οποίοι είχαν προσαχθεί για δικαστική υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο μάρτυρες για υπόθεση που κατηγορείται ο γιος της Στέλλας Θεοδώρου, η οποία στις 31 Αυγούστου επιχείρησε να πέσει από την ταράτσα κτηρίου της Μεσογείων, πυροβολήθηκαν από γυναίκα της αντίπαλης οικογένειας Ρομά.

Νεκρός είναι ο Κίτσας Μανώλης ενώ ο Θεοδώρου Γεώργιος, συγγενής της κας Στέλλας, τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς. Σύμφωνα με πληροφορίες της zougla.gr κλήθηκαν για συμπληρωματική κατάθεση στην υπόθεση δολοφονίας ενός νεαρού την 29 Οκτωβρίου 2011 στο Ζεφύρι.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και συνέλαβαν τη δράστιδα ονόματι Κίτσα Αντώνια.

Πολλά ερωτήματα εγείρονται για το γεγονός ότι πολίτης πέρασε όπλο στην αίθουσα και τα γραφεία, αποφεύγοντας κάθε έλεγχο στα δικαστήρια. Οι έρευνες στρέφονται και προς τα μέτρα ασφαλείας, αφού στην πύλη της εισόδου, από την οποία περνά κάθε εισερχόμενος, λειτουργεί ανιχνευτής μετάλλων.

Πηγή: zougla