10 Οκτώβριος 2012, 16:47 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:52

Πατουλίδου: Αν χρειαστεί θα βοηθήσω τον ΠΑΟΚ

  • Πατουλίδου: Αν χρειαστεί θα βοηθήσω τον ΠΑΟΚ

Έτοιμη να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ, αν της το ζητήσει ο Ιβάν Σαββίδης, εμφανίστηκε η Βούλα Πατουλίδου η οποία στάθηκε στην γνωριμία της με τον νέο ιδιοκτήτη της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε η χρυσή Ολυμπιονίκης της Βαρκελώνης το 1992 στον ραδιοφωνικό σταθμό "Libero 107.4"

Για την σχέση της με τον νέο ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ: "Γνωρίζω τον Ιβάν Σαββίδη. Πριν από κάποια χρόνια είχαμε επαφές και συζητήσεις. Η κοινή μας ποντιακή καταγωγή μας ενώνει κι είναι η βάση μας. Πάντως πρόσφατα δε συναντηθήκαμε. Με κάποιους άλλους συνεργάτες του μίλησα λίγο, αλλά θα φανεί στο μέλλον τι θα γίνει. Κατά καιρούς έχουν έρθει πρόεδροι που ήθελαν να επενδύσουν στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν μπόρεσαν ή δεν τους άφησαν. Ο κ. Σαββίδης θα πρέπει να σπάσει τον κλοιό των ατομικών συμφερόντων προκειμένου να προχωρήσει με επιτυχία η ομάδα".

Για το πώς θα αντιμετώπιζε ενδεχόμενη πρόταση για συνεργασία: "Αν χρειαστεί να βοηθήσω, βεβαίως θα το πράξω. Αν χρειαστεί συμπαράσταση και σύμπραξη, θα ήταν ευθυνόφοβο να αρνηθείς. Όταν θέλει κάποιος να ανεβάσει την ομάδα, αυτήν που τον συνδέει με μια ολόκληρη ιστορία και κοινές καταγωγές και καταβολές, πρέπει να βοηθήσουμε όλοι. Σίγουρα δεν μπορώ να βοηθήσω από τη θέση τού ρέφερι ή τού προπονητή. Υπάρχουν κι άλλοι χώροι που έχω εμπειρία. Εγώ το βλέπω αυτό ως μια ευθύνη, στην οποία δεν μπορώ να βγάλω την ουρά μου απέξω".

Για τις επιδράσεις της ενασχόλησης του Σαββίδη στον ΠΑΟΚ: "Μακάρι ο Ιβάν Σαββίδης να παρασύρει με την επένδυσή του κι άλλους συλλόγους. Δε θέλω να ξέρω ότι στην εκκίνηση, στην περίπτωσή μας ο Ολυμπιακός, ξεκινάει με δύο μέτρα διαφορά. Ούτε είναι σωστά να τρέξεις χωρίς να γνωρίζεις που είναι ο τερματισμός, δε θα τερματίσεις ποτέ. Ο κ. Σαββίδης φαίνεται ότι γνωρίζει που είναι ο τερματισμός".

Πηγή: aek365