10 Οκτώβριος 2012, 09:50 - Τελευταία Ενημέρωση: 20 Οκτώβριος 2014, 10:56

Αλλάζει ο καιρός με βροχές και καταιγίδες

  • Αλλάζει ο καιρός με βροχές και καταιγίδες

Τοπικές βροχές προβλέπονται την Τετάρτη (10/10), κυρίως στα δυτικά κεντρικά και νότια, όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανόν κατά τόπους να είναι έντονα. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέχρι 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει.

Αττική
Λίγες νεφώσεις προβλέπονται που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις προβλέπονται, παροδικά αυξημένες, με πρόσκαιρες βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσια και παράκτια.

Μακεδονία, Θράκη
Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που το απόγευμα θα αυξηθούν και πιθανόν να εκδηλωθούν λίγες τοπικές βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόνησσος
Νεφώσεις, τοπικά αυξημένες προβλέπονται, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, αρχικά στο Ιόνιο και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Τα φαινόμενα το απόγευμα στη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα είναι πιθανόν κατά τόπους έντονα.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόνησσος
Τοπικές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και κυρίως από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανόν να είναι κατά τόπους έντονα.

Κυκλάδες, Κρήτη
Στις Κυκλάδες προβλέπονται τοπικές νεφώσεις που το απόγευμα θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα βροχής το βράδυ. Στην Κρήτη αναμένονται νεφώσεις με πρόσκαιρες τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Στα Δωδεκάνησα αναμένονται παροδικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου προβλέπονται λίγες νεφώσεις που το απόγευμα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές ή καταιγίδες.

Πηγή: deltiokairou