13 Οκτώβριος 2012, 08:55 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:53

Το εργένικο σπίτι του Θοδωρή Αθερίδη

  • Το εργένικο σπίτι του Θοδωρή Αθερίδη

Σε μία υπέροχη μικρή μεζονέτα, στο κέντρο της Αθήνας ζει ο Θοδωρής Αθερίδης τα τελευταία δύο χρόνια και όπως ο ίδιος παραδέχεται, πρόκειται για τον χώρο όπου ξεκουράζεται.

«Τα τελευταία δύο χρόνια μένω σ' αυτό το διαμέρισμα που βρίσκεται σε μια πολυκατοικία δίπλα στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μεζονέτα, μια και απλώνεται σε δύο ορόφους, όμως είναι πολύ μικρό...» δηλώνει ο ίδιος στο athensvoice και συνεχίζει: «Ήταν δύο σπίτια που τα ένωσα. Επάνω είναι 25 τ. μ., δηλαδή μια κρεβατοκάμαρα κι ένα μπάνιο, και κάτω άλλα 55 τ. μ., που χωράνε το καθιστικό που βλέπετε, μια τραπεζαρία και την ανοιχτή κουζίνα. Στα μπαλκόνια δεν κάθομαι ποτέ, αντίθετα έχω βάλει το πλυντήριο που δεν χώραγε μέσα και ψηλά φυτά για να εξασφαλίσω μια ιδιωτικότητα. Τα έπιπλα τα βρήκα μόνος μου, ό,τι διάλεξα «έκατσε» στο χώρο με τη μία, έχω φαίνεται μάτι ακριβείας!»

Ο ίδιος συνεχίζει μιλώντας για τη σχέση που έχει αποκτήσει με το νέο του σπίτι: «Έχω κάνει από μικρός οικογένεια και είναι ίσως η πρώτη φορά που αισθάνομαι ότι αποκτώ το δικό μου εργένικο σπίτι, κάτι που είχα απωθημένο. Βέβαια, η κόρη μου έχει πάντα την απόλυτη προτεραιότητα και φυσικά άμεση πρόσβαση. Έχει δικά της κλειδιά, χρησιμοποιεί το parking, κι όταν θέλει το σπίτι είναι στ' αλήθεια δικό της και όχι δικό μου. Αν υπάρχουν παιδιά, δεν είσαι ποτέ εργένης...»

Τέλος, ο ηθοποιός περιγράφει πώς περνάει τις ώρες του στο σπίτι του: «Σ' αυτό το σπίτι, έχω εγκαταστήσει το κέντρο των... επιχειρήσεών μου. Είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα μου, ώστε να καλύπτει τις βασικές μου ανάγκες: ύπνο, εργασία, και κυρίως οκνηρία! Περνάω πολλές ώρες εδώ όταν δεν δουλεύω. Παίζοντας Subuteo –το παιδικό/ εφηβικό μου πάθος που τώρα μεγάλος το ξανάπιασα–, βλέποντας ταινίες στον προτζέκτορα, παίζοντας παιχνίδια με τους φίλους, συχνά μαζευόμαστε όλοι εδώ και τους φτιάχνω το σουξέ μου, μακαρονάδα με λιωμένη φέτα και πολλά πιπέρια».

Πηγή: gossip-tv.gr