7 Οκτωβρίου 2012, 10:33 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτεμβρίου 2014, 21:53

Ψαριανός προς "Αυγή": Ντρέπομαι γιά λογαριασμό τους

  • Ψαριανός προς "Αυγή": Ντρέπομαι γιά λογαριασμό τους

Την έντονη αντίδραση του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Γρηγόρη Ψαριανού προκάλεσε άρθρο που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή στην εφημερίδα «Αυγή» με τίτλο «Όχι γιαούρτια στη ΔΗΜΑΡ».

«Όχι γιαούρτια στα γραφεία της ΔΗΜ.ΑΡ., όχι βρισιές στον Κουβέλη, όχι ιπτάμενες μπύρες στον Ψαριανό στη Μαβίλη, αν και το τρίτο δεν είναι τόσο σοβαρό, αφού αν πετάξεις μπύρα στη Μαβίλη, ή σκύλο θα χτυπήσεις ή τον Ψαριανό» ανέφερε, μεταξύ άλλων, το άρθρο.

Η απάντηση του κ. Ψαριανού ήρθε με δηλώσεις του στο nocomments.

«Λυπάμαι πάρα πολύ για το κατάντημα της εφημερίδας. Θα τρίζουν τα οστεοφυλάκια των ανθρώπων και των αγωνιστών της Αριστεράς που αγωνίστηκαν για την εφημερίδα, που την γέννησαν και που έδωσαν την ζωή τους για το έργο της και την αισθητική της. Ντρέπομαι για λογαριασμό τους. Οποιεσδήποτε πολιτικές διαφορές, πολεμικές και διαφωνίες είναι κατανοητές. Αλλά εδώ πρόκειται για θέματα ήθους, εντιμότητας και αισθητικής και των συντακτών της. Ακόμη και ο Σταλινικός Ριζοσπάστης με αντιμετώπισε κανονικά όσες φορές διαφώνησε μαζί μου. Είναι εκπεσμός για την εφημερίδα και θα τρίζουν τα κόκκαλα των ιδρυτών της» δήλωσε.

Πηγή: zougla.gr