7 Οκτώβριος 2012, 10:20 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:53

Κλειστό το κέντρο της Αθήνας λόγω αγώνα δρόμου

  • Κλειστό το κέντρο της Αθήνας λόγω αγώνα δρόμου

Λόγω διεξαγωγής του αγώνα δρόμου  ‘‘WE RUN ATHENS’’ την Κυριακή 7.10.2012, η τροχαία έχει προγραμματίσει από τις 08.00΄ το πρωί σταδιακές διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων στις οδούς, λεωφόρους και πλατείες, περιοχής Δήμου Αθηναίων, ως εξής:
 
- Αθηνάς, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
 
- Πέριξ Πλατείας Ομονοίας.
 
- Πειραιώς, στο τμήμα της από την Ιερά Οδό έως την πλατεία Ομονοίας και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
 
- Πέριξ Πλατείας Ασωμάτων.
 
- Λ. Συγγρού, στο τμήμα της από την οδό Πετμεζά έως τη Λ. Αμαλίας και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
 
- Αθ. Διάκου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
 
- Λ. Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
 
- Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.
 
- Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της από Λ. Αμαλίας έως τη Λ. Βασ. Κων/νου και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο, καθώς και στο τμήμα της από Λ. Βασ. Κων/νου έως Ζαχάρωφ, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς κέντρο πόλεως.
 
- Σούτσου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
 
- Λ. Αλεξάνδρας, στο τμήμα της μεταξύ της οδού 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) και της Λ. Κηφισίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Κηφισίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
 
- Πανεπιστημίου, στο τμήμα της από την οδό Χαρ. Τρικούπη και την Πλατεία Ομονοίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
 
- Ακαδημίας, στο τμήμα της από την οδό Κανάρη έως την Λ. Βασ. Σοφίας.
 
- 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων), στο τμήμα της από τη Λ. Αλεξάνδρας έως την Πλατεία Ομονοίας και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
 
- Σοφοκλέους, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Σταδίου και Αθηνάς.
 
- Αιόλου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Πανεπιστημίου και Σταδίου και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.
 
- Σταδίου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
 
- Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
 
- Ερμού, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
 
Παρακαλούνται οι οδηγοί, για να μην δημιουργηθού πρόσθετα κυκλοφοριακά προβλήματα, να αποφύγουν  τη διέλευση από τις παραπάνω οδούς, λεωφόρους και πλατείες κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα.