6 Οκτώβριος 2012, 13:42 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:53

Απειλές στον Γ. Μανιάτη μετά το επεισόδιο στη βουλή

  • Απειλές στον Γ. Μανιάτη μετά το επεισόδιο στη βουλή

Απειλητικά τηλεφωνήματα δέχτηκε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, μετά το "θερμό" επεισόδιο με βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Ευρύτερες διαστάσεις προσλαμβάνει το σοβαρό επεισόδιο με τις ύβρεις που εκτόξευσαν από το βήμα της Βουλής βουλευτές της Χρυσής Αυγής κατά στελεχών του ΠΑΣΟΚ, ενώ ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Γιάννης Μανιάτης αποκάλυψε ότι δέχτηκε δύο απειλητικά τηλεφωνήματα για τη ζωή στον Βήμα 99,5.

Όπως δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό, άγνωστοι τηλεφώνησαν με απόκρυψη στο πολιτικό του γραφείο και απείλησαν για τη ζωή του.

Ο κ. Μανιάτης επικοινώνησε με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια, τον οποίο ενημέρωσε για τις απειλές, προκειμένου να επιληφθούν οι αρμόδιες αρχές της Πολιτείας και να αναζητήσουν τους δράστες.

Παράλληλα,  δήλωσε ότι ο ίδιος δεν προτίθεται να αλλάξει τρόπο ζωής, κινούμενος στο ίδιο πνεύμα που ήταν η απάντηση στη Βουλή όταν δέχθηκε προειδοποίηση από τους Χρυσαυγίτες "να μην πάει στην Αργολίδα".

Εκρηκτικό ήταν το κλίμα που επικράτησε την Παρασκευή στη Βουλή, με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να αποχωρούν από τη συνεδρίαση, στην οποία συζητιόταν επερώτησή της για τη χάραξη Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης εκ μέρους της Ελλάδας στο νοτιοανατολικό Αιγαίο.

Την έκρηξη του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Μανιάτη προκάλεσαν τα σχόλια βουλευτών της Χρυσής Αυγής κατά των Γιώργου Παπανδρέου και Ευάγγελου Βενιζέλου.

Πηγή:news247.gr