5 Οκτώβριος 2012, 08:11 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:54

Ιβάν Σαββίδης: Ο Ποντιακός Ελληνισμός είναι το μέλλον για την Ελλάδα

  • Ιβάν Σαββίδης: Ο Ποντιακός Ελληνισμός είναι το μέλλον για την Ελλάδα

Τι ανέφερε ο Ιβάν Σαββίδης μετά το τέλος του κυριακάτικου αγώνα με τον Αρη.

"Δεν θέλαμε με τίποτα να απογοητεύσουμε τον κόσμο. Η ομάδα είχε πλήρη υπεροχή σε όλο το παιχνίδι και είναι σημαντικό που νικήσαμε. Στο τέλος υπήρξαν, βέβαια, κάποια επεισόδια και ίσως μερικοί φίλαθλοι να αισθάνθηκαν άσχημα.

Θέλω να συγχαρώ όλους για το πολύ καλό παιχνίδι. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για το δώρο που μου έκαναν. Ξέρω ότι προσπάθησαν περισσότερο επειδή ήμουν στην εξέδρα. Όλες οι νίκες είναι μπροστά μας".

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ, ανέφερε: "Εγώ θα συνεχίσω να δουλεύω για να παραμένουμε ψηλά. Όσο πιο πάνω, όμως βρίσκεσαι, τόσο πιο βαριά πέφτεις κάτω. Σαφώς και σκέφτομαι και ονειρεύομαι καλά παιχνίδια του ΠΑΟΚ στα ευρωπαϊκά γήπεδα και με την ατμόσφαιρα που συνάντησα σήμερα κατάλαβα ότι πρέπει να βρίσκομαι πιο συχνά στη Θεσσαλονίκη".

Για την καταγωγή του από τον Πόντο, είπε: "Πολύ με ρωτούν σχετικά. Όλοι οι Έλληνες θα πρέπει να καταλάβουν ότι ο ποντιακός ελληνισμός είναι το μέλλον για την Ελλάδα. Είμαι ευχισμένος που για πρώτη φορά ως ιδιοκτήτης βρέθηκα στο γήπεδο. Ευχαριστώ και τους φιλάθλους και κάποια μικρά προβλήματα θα πρέπει να τα ξεχάσουμε".

Πηγή: news247