23 Σεπτέμβριος 2012, 14:55 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:55

Οι περιπέτειες του Ηρακλή

  • Οι περιπέτειες του Ηρακλή

Τρεις ηθοποιοί ενώνονται για να υποδυθούν τη Λερναία Υδρα. Τα πράγματα, όμως, σκουραίνουν και όλα γύρω γίνονται καφέ, όταν εμφανίζεται το λιοντάρι της Νεμέας, ενώ στη χώρα του Αυγεία, όπου υπάρχουν πολλά ποτάμια, όλα ήταν γαλάζια. Η συνέχεια στο έργο της Κάρμεν Ρουγγέρη «Οι Αθλοι του Ηρακλή». Μετά την καλοκαιρινή του περιοδεία, οι παραστάσεις συνεχίζονται και τη νέα σεζόν, με πρεμιέρα την Κυριακή 7 Οκτωβρίου, στις 11.30 και 15.00, στο θέατρο «Εγνατία» της Θεσσαλονίκης. Οι μικροί θεατές θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν για τη γέννηση του Ηρακλή, τη ζωή του, τους άθλους του, τη σχέση του με την καθιέρωση των Ολυμπιακών Αγώνων και τη μετάβασή του στον Ολυμπο.

Τα σκηνικά και τα κοστούμια είναι της Χριστίνας Κουλουμπή, η μουσική διασκευή – σύνθεση του Γιάννη Μακρίδη, η κίνηση - χορογραφία του Πέτρου Γάλλια. Παίζουν οι Δαλιάκα Νατάσσα, Ισσόπουλος Βασίλης, Ματαφτσή Βάγια, Μελέτης Δημήτρης, Μελικίδης Παύλος, Μπαρνιαδάκης Τάσος, Μπίλλιος Σταύρος, Πολυζώνης Θοδωρής, Σπαθοπούλου Μαρία, Τέτουλα Ελευθερία, Τσάμης Γιώργος, Τσόρλαλης Βασίλης. Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ, υπάρχει οικογενειακό εισιτήριο τεσσάρων ατόμων αντί 35 ευρώ και ειδικές τιμές για ανέργους - πολύτεκνους.

Για επισκέψεις σχολείων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ.: 2310 428027, με την τιμή εισιτηρίου στα 6 ευρώ ανά άτομο.

Πηγή: agelioforos