22 Σεπτέμβριος 2012, 17:05 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:55

"Η Ελλάδα έπρεπε να ανήκει στην Τουρκία"! Γερμανός επιχειρηματίας προκαλεί!

  • To ΥΠΕΞ παραβλέπει τη Γενοκτονία για να τα βρει με την Τουρκία

Ξεπέρασε κάθε όριο προκλητικότητας  σε βάρος της Ελλάδας Γερμανός επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην Τουρκία δηλώνοντας ότι η Ελλάδα θα έπρεπε να υπαγόταν στην Τουρκία.

Συγκεκριμένα ο Γερμανός επιχειρηματίας δήλωσε στην τουρκική εφημερίδα  Sabah - προφανώς για να ''κολακεύσει''- τους Τούρκους με τους οποίους συνεργάζεται: ''Μακάρι η Ελλάδα να υπαγόταν σε εσάς και να γινόταν μια περιοχή της Τουρκίας. Τότε θα λυνόντουσαν  και τα εκεί προβλήματα''!

Η εφημερίδα , γράφει ότι ο γίγας ακινήτων της Γερμανίας κ. Graebner,  που είχε ξεκινήσει πριν 5 χρόνια  επενδύσεις στην Τουρκία , είπε, ερμηνεύοντας έτσι και τους ισχυρισμούς του: «Καλά που ήρθα (στην Τουρκία) . Μετά την Γερμανία γίνατε η μεγαλύτερη δεύτερη χώρα». Ο κ. Graebner -  γράφει - τώρα σχεδιάζει την ανανέωση όλου  του Κεράτιου Κόλπου.
 
Σε ότι αφορά την Ελλάδα η όλη φράση του τουλάχιστον άξεστου και αμοραλιστή  Γερμανού επιχειρηματία ήταν η  εξής  : « Ο Ερντογάν κάποτε τα είχε πει σωστά. Η οικονομική κρίση πέρασε ξώφαλτσα από την Τουρκία . Φθάσατε στο σημείο να δίνετε πίστωση στο ΔΝΤ. Μακάρι η Ελλάδα να υπαγόταν σε εσάς και να γινόταν μια περιοχή της Τουρκίας. Τότε θα λυνόντουσαν και τα εκεί προβλήματα . Εγώ θα ήθελα να συγχαρώ και την τοπική διοίκηση. Εξεπλάγην.  Σε κανένα άλλο μέρος του κόσμου δεν εργάστηκα με μια τοπική διοίκηση που να λειτουργεί με τέτοια ταχύτητα".Πηγή: onalert