22 Σεπτέμβριος 2012, 11:00 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:55

Οι παλιές αγάπες της Κάτιας Ζυγούλη

  • Οι παλιές αγάπες της Κάτιας Ζυγούλη

Μπορεί να μην είναι παντρεμένη με τον Σάκη Ρουβά, έχουν όμως ήδη δύο παιδιά και είναι εν αναμονή του τρίτου.

Η Κάτια Ζυγούλη έχει βρει τον έρωτα στο πλευρό του μεγάλου Έλληνα σταρ και έχει πλέον αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες και, αν και δεν ξέρουμε πολλά πράγματα γι' αυτήν, αφού επιλέγει να μην είναι στα φώτα της δημοσιότητας, ξέρουμε ότι στο παρελθόν έχει υπάρξει... ζηλιάρα!

Στο παρελθόν διατηρούσε σχέση με τον  Μάνο Πανταζή,  για αρκετά χρόνια. Μάλιστα τα Μέσα της εποχής, έκαναν λόγο για ένα φλογερό ειδύλλιο, το οποίο όμως έληξε.

Γνωστή έγινε και η σχέση της με τον Γιώργο Χειμωνέτο, με τον οποίο μάλιστα ακουγόταν ότι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, κάτι το οποίο βέβαια δεν έγινε ποτέ. Οι δυο τους διατηρούν καλές σχέσεις, αφού ο Ολυμπιονίκης έχει μιλήσει με τα καλύτερα για την Κάτια Ζυγούλη! Άλλη μία σχέση της που έγινε γνωστή, ήταν ο Φρίξος, ένας γοητευτικός επιχειρηματίας, με τον οποίο υπήρξε ζευγάρι πολλά χρόνια.

Ωστόσο, το εντυπωσιακό μοντέλο με την καριέρα στο εξωτερικό, βρήκε τον έρωτα, τη σιγουριά και την ασφάλεια στον Σάκη Ρουβά, με τον οποίο έχουν κάνει την οικογένειά τους.!

Πηγή: gossip-tv.gr