13 Σεπτέμβριος 2012, 20:59 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:57

Ξεσήκωσε το κοινό ο Μιχάλης Χατζηγιάννης!

  • Ξεσήκωσε το κοινό ο Μιχάλης Χατζηγιάννης!

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποχαιρέτησε το καλοκαίρι με μια μεγάλη συναυλία που έδωσε στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη», την οποία παρακολούθησε πλήθος θαυμαστών του, αλλά και η αγαπημένη του Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία κρεμόταν από τα χείλη του και τον χειροκροτούσε θερμά.

Με ένα μαύρο σακάκι με δερμάτινα πέτα κι ένα μαύρο λουράκι στον καρπό με καρφιά εμφανίστηκε στη σκηνή ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και ξεσήκωσε το κοινό τραγουδώντας παλιά και νέα αγαπημένα τραγούδια του.

«Σ’ αγαπώ», «Με μια αγκαλιά τραγούδια», «Βασιλιάς», «Πλάι-πλάι», «3 ζωές» και «Θάρρος ή αλήθεια», είναι μόνο μερικά από τα τραγούδια που μοιράστηκε με τους φίλους του.

Από το πρόγραμμά του δεν έλειψαν και κλασικές επιτυχίες του όπως «Ολα ή τίποτα», «Το σ’ αγαπώ», «Βυθός» «Εμείς οι δυο σαν ένα», «Η αγάπη που μένει», «Παράξενη γιορτή», «Ανάποδα», «Χωρίς αναπνοή», «Βυθός», «Μόνο στα όνειρα», «Το πάρτι», «Χέρια ψηλά» και πολλά άλλα.

Σε όλη τη διάρκεια της συναυλίας το κοινό τον επευφημούσε με τον πιο ζωντανό τρόπο κι εκείνος δεν παρέλειψε στο τέλος της βραδιάς να βρεθεί κοντά σε περισσότερους θαυμαστές του, να φωτογραφηθεί μαζί τους και να μοιράσει αυτόγραφα.

Η Ζέτα Μακρυπούλια (που δεν έλειψε στιγμή από το πλευρό του στα παρασκήνια) παρακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της συναυλίας σαν την πιο φανατική θαυμάστριά του! Η γλυκιά ηθοποιός και παρουσιάστρια ήταν ντυμένη απλά και συγκέντρωσε όλα τα φλας μπαίνοντας στον χώρο του θεάτρου.

Ανάμεσα σε εκείνους που παρακολούθησαν την τελευταία για φέτος συναυλία του τραγουδιστή ήταν και η Στέλλα Γεωργιάδου.