17 Οκτώβριος 2014, 07:45 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Οκτώβριος 2014, 16:33

Συννεφιές με ψιλή βροχούλα στο βορρά

  • Συννεφιές με ψιλή βροχούλα στο βορρά

Αίθριο καιρό με αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές στα δυτικά και βόρεια, προβλέπει για σήμερα Παρασκευή 17 Οκτωβρίου η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Αναλυτικά:

Στην Αττική θα έχουμε παροδικές νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29°C. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένουμε λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 24°C.

Στη Μακεδονία και στη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 15 έως 25°C. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιόνιου, Ήπειρο, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησο περιμένουμε αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών τις πρωινές ώρες στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και στο νότιο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 27°C. Στην Ήπειρο θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο, γενικά αίθριος ο καιρός με αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 16 έως 30°C, στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27°C.

Στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα περιμένουμε αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 26°C.