15 Οκτώβριος 2014, 19:23 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Οκτώβριος 2014, 16:33

Ζευγάρι σατανιστών σκότωσε και έφαγε τα θύματά του

  • Ζευγάρι σατανιστών σκότωσε και έφαγε τα θύματά του

Η τοπική κοινωνία γνώριζε ότι έκαναν σατανιστικές τελετές.

Συγκλονισμένη η αμερικανική κοινή γνώμη παρακολουθεί την υπόθεση ενός ζευγαριού από τη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ που δολοφόνησε δυο άνδρες, έφαγε μέρος του σώματός τους, έκαψε  τα υπολείμματά τους και στη συνέχεια έθαψε ότι απέμεινε στον κήπο του σπιτιού του.

Πρόκειται για τον 35χρονο Παζούζου Ιλάχ Αλγκαράντ και την 24χρονη σύντροφό του, Άμπερ Νικόλ Μπερτς, οι οποίοι επικαλούμενοι την πίστη τους στον Εωσφόρο σκότωσαν τον 37χρονο Τζόσουα Γουέτζλερ και τον 36χρονο Τόμι Γουέλτς. Και δεν σταμάτησαν εκεί, αφού τους τεμάχισαν, μαγείρεψαν τα μέλη τους και στη συνέχεια έθαψαν επιφανειακά ότι απέμειναν από τα άτυχα θύματα.

Η αυλή όπου οι σατανιστές έθαψαν κομμάτια από τα θύματά τους

Οι σατανιστές-κανίβαλοι συνελήφθησαν αφού εντοπίστηκαν οι σοροί των δυο ανδρών, ενώ όπως έγινε γνωστό οι γείτονες γνώριζαν πως στο σπίτι του τρόμου πραγματοποιούνταν σατανιστικές τελετές και θυσίες ζώων. 

Ο 35χρονος, ο οποίος έχει επέμβει χειρουργικά ώστε να χωρίσει στη μέση τη γλώσσα του για να θυμίζει αυτή φιδιού, άλλαξε το όνομά του από Τζον Λόσον, σε Παζούζου, που είναι το όνομα του πνεύματος που κυριεύει την ηρωίδα της ταινίας «Εξορκιστής». Ο Αλγκαράντ και η Μπερτς συνελήφθησαν, όπως και μία φίλη του ζευγαριού που φέρεται να τους βοήθησε στην ταφή των πτωμάτων.

Ο δράστης είχε συλληφθεί στο παρελθόν για τη δολοφονία ενός 30χρονου, ενώ λέγεται πως έχει σκοτώσει και δύο ιερόδουλες.

Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr με πληροφορίες από Daily Mail