14 Οκτώβριος 2014, 07:15 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Οκτώβριος 2014, 16:33

Καλός ο καιρός και σήμερα Τρίτη

  • Καύσωνας: Έρχονται και πάλι 40άρια – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Γενικά αίθριος και σήμερα Τρίτη 14 Οκτωβρίου ο καιρός, με τοπικά περιορισμένη ορατότητα στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.

Αναλυτικά:

Αίθριο καιρό με λιακάδα περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 27°C, ενώ στα βόρεια και ανατολικά θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς μεταβλητοί.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένουμε λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 24°C.

Στη Μακεδονία και στη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία από 10 έως 26°C, στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιόνιου, Ήπειρο, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 27°C, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο, γενικά αίθριος ο καιρός με περιορισμένη ορατότητα στα βόρεια τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι  μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 12 έως 27°C, στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις  έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25°C.

Στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα περιμένουμε λίγες νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής το απόγευμα. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις έως 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 24°C, ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.