13 Οκτώβριος 2014, 07:00 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Οκτώβριος 2014, 16:33

Με αίθριο καιρό ξεκινάει η εβδομάδα

  • Με αίθριο καιρό ξεκινάει η εβδομάδα

Γενικά αίθριο καιρό με τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια προβλέπει για σήμερα 13 Οκτωβρίου η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Αναλυτικά:

Αίθριο καιρό με λιακάδα περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 26°C, ενώ στα βόρεια και ανατολικά θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι έως 4 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένουμε λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 24°C.

Στη Μακεδονία και στη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία από 11 έως 26°C, στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιόνιου, Ήπειρο, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 27°C, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο, γενικά αίθριος ο καιρός με περιορισμένη ορατότητα στα βόρεια τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι  μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 13 έως 28°C, στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις  4 με τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25°C.

Στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα περιμένουμε τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής το απόγευμα. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 24°C, ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.